Ajánlom őket!

 

Az alábbiakban néhány olyan embert ajánlok figyelmedbe, akik - illetve amit csinálnak - valamiért megtetszettek nekem. Ha van kedved nézd meg őket, és hallgass a megérzéseidre, hogy utána mit teszel.

 


ALKOTÓNŐK FIGYELMÉBE

 

Egy nagyszerű csapat, akik így írnak magukról: "Akartunk valami újat, valamit, amitől mi is jól érezzük magunkat, valamit, amitől más is jól érezheti magát. Akartunk új megvilágítást, akartunk nemzetközit, akartunk közösséget, kovácsolót, akartunk érdekeset, akartunk elgondolkodtatót, akartunk vicceset... Szóval, akartunk egy magazint!"

A magazinuk, ahogy a neve is ígéri, főképp nőkről, nőknek szól, alkotásról, teremtésről, szépségről - az Életről... Együttműködésünk gyümölcsei cikkek, interjúk, előadás és sok más.. Köszönöm nektek! Itt nézheted meg a Magazint»

 

 alkotonok.jpg

 

 


TESTI HARMÓNIA A LÉLEK SEGÍTSÉGÉVEL

 

Egy nagyszerű nővel ismerkedtem meg, aki olyan dolgot csinál, amit még kevesen: úgy segít formába hozni a testet, hogy abból indul ki, mire van szüksége a lelkednek.

 

Ha valami megborul odabent, a test szépen jelzi, figyelmeztetésként, jó szándékúan. Mi még csak tanuljuk, hogyan dekódoljuk ezeket az üzeneteket, mint betegségek, elhízás, fáradékonyság, idegfeszültség.

Mónika éppen ezért beszélgetéssel kezd – akkor állítja össze az edzéstervet, és ad táplálkozási tanácsokat, amikor már látja, nálad speciálisan mire van szükség.

 

Ha azon gondolkozol, hogy szeretnéd formába hozni külsődet, mozgással újra áramlásba hozni pangó energiáidat, szeretettel ajánlom őt figyelmedbe. Itt olvass róla többet»

 

testilelkiharmonia.jpg