ÖNISMERETI KLUB

GYŐR

Felemelő, támogató, inspiráló, ha olyanok között vagyunk, akik hasonlóképpen foglalkoznak önismerettel, szeretnek új nézőpontból rálátni a dolgokra, megoldásokat keresnek, és nem ugyanabban a körben futtatják a gondolataikat. 

 

Ezért 2022-ben elindítottam egy klubot Győrben, ahol találkozhatnak azok, akik vágynak egy ilyen közösségre - és havi egy alkalommal találkozunk. Jöhetsz 1-1 alkalomra, vagy akár mindre. :-)

 

 klub-poszt-2.jpg

 

 

Mire fókuszálunk majd? A fejlődésre, a lelki erősödésünkre, hogy egyre inkább derűvel tudjuk szemlélni a nehéz helyzeteket.

 

Mert a gyermekkorban megélt, és belül hordozott fájdalom meghatározza a felnőtt létünkben való működésünket - választásainkat, döntéseinket, döntésképtelenségünket, viszonyulásunkat önmagunkhoz és a világhoz - a negatív érzelmek újra és újra felbukkannak, amint megérint bennünket valamilyen külső behatás, ami erre a korai, gyermekkorban megélt hiányra, fájdalomra "emlékeztet" minket.

 

Önmagától nem történik változás - a tudattalanunkban tárolt negatív hiedelmeink nem tűnnek el maguktól, vagy az idő múlásával. A változáshoz kapcsolatba kell lépnünk ezzel a belső részünkkel, és az elfogadó figyelmünkkel begyógyítani ezeket a "sebeket", átírni a hiedelmeinket, másképpen szólva, megszeretni önmagunkat.

 

 klub-poszt-3.jpg

 

A hagyományos önismereti eszközökön és a beszélgetésen kívül szeretnék egy különleges nézőpontot is bevinni ezekbe az estékbe. A művészetek, a műalkotások olyan rétegekbe hatolnak bennünk, amik hétköznapi szavakkal talán kevéssé megfogalmazhatók.

 

Filmek, fotográfiák, versek, novellák, festmények... ihletett alkotások, amik a lelkünkön keresztül tanítanak. A kiválasztott alkotásokon keresztül fedezzük fel még mélyebben önmagunkat - egy olyan formában, ami nagyon élvezetes és felemelő.

 

Jöhetsz 1-1 alkalomra is, vagy akár minden hónapban, hogy rendszeresen támogasd magad ebben a belső folyamatban, és olyanok közt legyél kicsit, akik hasonlóképpen járják ezt az utat.

 

 

AMIT TESZÜNK ÖNMAGUNKÉRT EZEKEN AZ ESTÉKEN

 

kek.jpg Beszélgetünk, kapcsolódunk, felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül az önismeret útján, a nehézségeinkben.


kek.jpg Önismereti gyakorlatokat hozok, amik segítenek a benned zajló folyamatok megértésében.


kek.jpg Rövidebb önismereti előadások is részei az estének, mindig új és hasznos információkkal.

 
kek.jpg Alkalmanként más-más műalkotás segítségével egy nagyon izgalmas módon fejlesztjük önmagunk és fedezünk fel új rétegeket. Verseket, novellákat, fotókat, zenéket, filmeket stb. hozok, és ezekről beszélgetve lépegetünk egyre beljebb önmagunkba.


kek.jpg Teázunk, kikapcsolunk, örülünk annak, hogy együtt lehetünk, hogy lehetünk.

 

 

 

IDŐPONTOK 2024-ben


- január 18.  csütörtök, 18:00
- február 15.  csütörtök, 18:00
- március 14.  csütörtök, 18:00
- április 11.  csütörtök, 18:00
- május 16.  csütörtök, 18:00
- szeptember 12.  csütörtök, 18:00
- október 10.  csütörtök, 18:00
- november 7.  csütörtök, 18:00
- december 5.  csütörtök, 18:00

A klubesték 2 órásak lesznek, 20:00-ig tartanak.

 Az alkalmak külön-külön is látogathatók, de mindegyiken más lesz a fő fókusz az önismereti munkán belül, így érdemes eljönni akár minden hónapban, hogy rendszeresen kapj impulzust az önfejlesztésedhez, hogy feltöltődj a hasonló érdeklődésű emberek között.

 

 

HELYSZÍN

 

kek.jpg Mandala Teaház, különterem, 9021, Győr, Sarkantyú köz 7.

Győr belvárosában, gyönyörű környezetben.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

4.500 Ft

 

Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket és a befizetési információkat a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 

Várlak szeretettel!

 

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

Jelentkezés az önismereti klub estére
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Az est időpontja, amikor jössz
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató