1. Díjmentes ajándékom: A belső erő és szabadság elérése, avagy hogyan függetlenítsd magad a téged érő külső hatásoktól! (tanulmány gyakorlatokkal)

 

2. Elküldöm neked önfejlesztő videóimat és információkat, hogy önfejlesztő belső utadon lépésről lépésre előre haladhass a segítségükkel!

 

Mindannyian szeretnénk erősek lenni, és keressük a varázsszereket, amivel felvehetjük a harcot a körülményekkel szemben. Ezzel csak az a gond, hogy amíg ezt az erőt kívül keressük, sosem találjuk meg (ráadásul a harc is negatív energiákkal működik, ami taszítja az eredményeket az életünkből). Van viszont valami, ami bizonyosan segíteni fog. Erről írok egy gyakorlatokat is tartalmazó rövid tanulmányban, amit szeretettel adok át most neked.

 

Gondolkodtam, hogyan érzékeltethetném legjobban, és arra jutottam, hogy megmutatok belőle neked egy részt, hogy el tudd dönteni, kéred-e a teljes írást.

 

Ha kéred, legalul add meg kérlek a neved és az email címedet, és elküldöm neked az egészet. Ezzel tulajdonképpen a levelezőlistámra kerülsz, és időnként küldök neked hasznos információkat az önfejlesztéssel kapcsolatosan.  És persze bármikor leiratkozhatsz, ha már nem érdekel ez a téma.

 

Akkor következzen egy részlet, ahogy ígértem:

 

hirleveluj.jpg{size:800x600;560x420;120x90}"Talán találkoztál már ezzel a gondolattal, talán nem: de saját világod felett úgy vagy képes átvenni az irányítást, hogy egy új szemléletmódot veszel fel. Az alábbiakban – amennyire a tér most engedi - kicsit részletesebben megnézzük, miben áll ez a szemléletváltás, és hogyan nyerheted el a belső szabadságod.

Az elvárásokról lesz szó. Azokról az elvárásokról, amelyeket önmagaddal, a világ szereplőivel és eseményeivel szemben támasztasz. Ezek ugyanis a legritkább esetben teljesülnek pontosan úgy, ahogy te azt elvárod: és a különbség benned feszültséget, haragot, félelmet és egyéb negatív indulatokat gerjesztenek.

 

Nem tudsz olyan lenni, mint a címlaplányok az újságárusnál? Nem tudsz olyanná válni, hogy azzal elégedetté tennéd édesapádat? Nem olyan a főnököd, vagy a munkaköröd, amiért örömmel be tudnál menni reggelenként a munkahelyedre? Nem olyan a párod, akit te az elején elképzeltél? Nem megy olyan sebességgel az előtted haladó autó, ami ahhoz kellene, hogy nyugodt maradj a volán mögött? Nem..., nem..., nem...?

 

Ilyenekkel tele van minden napunk. Ítéleteket hozunk emberekről, történésekről egyfolytában:„xy borzalmasan udvariatlan, a múltkor is...”, „eszméletlen a forgalom, már megint dugóban araszoltam egész reggel”, „hiába próbáltam ki egy új fogyókúrás módszert, reménytelen eset vagyok, nem tudom megállni, ha édességről van szó”... és így tovább. Megbélyegzünk helyzeteket, személyeket, önmagunkat sem kímélve természetesen.

 

Amit nem veszünk figyelembe, az a „melléktermékként” képződő negatív érzések kavalkádja, amelyek módszeresen teszik tönkre testünket és lelki egyensúlyunkat.

 

És nem látjuk a megoldást sem, vagy ha igen, azonnal hárítunk: „Csak nem képzeled, hogy én azt megteszem? Miért én engedjek?” A megoldás ugyanis egy egyszerű, persze nem biztos,hogy könnyű tétel elfogadásán alapszik:

 

MINDENKI OLYAN, AMILYEN ADOTT PILLANATBAN LENNI TUD

 

Ez az elfogadás tétele, amely azt hozza magával, hogy elfogadjuk a helyzetet olyannak, amilyennek az az adott pillanatban meg tud nyilvánulni. Ez persze korántsem egyszerű, de ha végigvezetjük röviden, miről is van szó, talán jobban képesek leszünk vele azonosulni.

 

..."

 

Ha szeretnéd a teljes tanulmányt a segítő gyakorlatokkal együtt, valamint szeretnéd a Gondolatébresztő percek önfejlesztő videósorozatom megkapni,

kérlek itt add meg, hogyan szólíthatlak, és hová küldjem:

 

Adataidat bizalmasan kezelem, és természetesen nem adom ki senkinek.

 NAIH-92114/2015.

 

Név
E-mail cím
Adatkezelési tájékoztató