ONLINE ÖNISMERETI,
BELSŐ-GYERMEK TRÉNING

szánj magadra 7 napon át egy kis időt, vagy add ajándékba szerettednek, barátodnak

 a cél: stresszkezelés, megoldásfókusz, belső erő

A díja 7.000 Ft, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse, még ezekben a nehezebben tervezhető időkben is.

 

 

szin2.jpg Ha nem magadnak, hanem ajándékba adod, kinyomtatható, szép kupont küldök, amit átadhatsz a megajándékozottnak.

 

 

A 7 napos online tréning célja, hogy

turkiz.jpg a belső erődet megtámogasd az önismeret segítségével,
turkiz.jpg képes legyél harmóniát teremteni a lelkedben, kezelve a félelmeidet, elakadásaidat,
turkiz.jpg megoldásfókuszúan tudj helytállni a jelenleg fennálló megterhelő helyzetben önmagad és a szeretteid számára, és
turkiz.jpg erősítsd magadban a derűt.

 

 

Miért online?

 

Jellemzően élőben tartok önismereti elvonulásokat, tréningeket, workshopokat, de így bárhonnan becsatlakozhatsz, végsősoron, az otthonod kényelméből mehetsz végig ezen a szép önismereti folyamaton.

 

 


 

MIT KAPSZ ETTŐL A 7 NAPTÓL?

 

 

turkiz.jpg A jelenlegi megterhelő helyzetre vonatkoztatva:  könnyebben fogod a félelmeid kezelni, konkrét gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy a stresszt csökkentsd az életedben, hogy lenyugtasd magad, és megoldásfókuszúan tudj jelen lenni önmagad és a szeretteid számára.

turkiz.jpg Általános értelemben: növekedő önbizalmat, önbecsülést, önismeretet.

 

 

Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra és a céljaidra fordíthasd!

 

 

 

turkiz.jpg 3 élő adásban megtartott önismereti előadást

 

Az önismereti előadások 60 percesek lesznek, illetve az első kb. kétórás. Ha valaki nem tudja az adott (esti) időpontban megnézni, később is visszanézheti. Az előadások segítenek abban, hogy összetettebben, több információt tudjak átadni neked, mintha csak szöveges feladatokkal látnálak el a 7 nap során.

 

 

 

turkiz.jpg Belső-gyermek kapcsolódást, töltődést

 

Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod tölteni őt, és ezzel kezelni a félelmeid, aggodalmaid - azt a 7 nap során segítek megtapasztalni. Elküldöm neked a belső-gyermek meditációmat is, hogy bármikor tudj kapcsolódni vele. Elkezdheted valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek.

 

Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz igazán a belső nyugalmadban maradni, és ezáltal kezelni a nehézzé vált helyzeteket, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

 

HOGYAN, HOL ZAJLIK MAJD A TRÉNING?

 

Miután befizetted a részvételi díjat, beteszlek az általam létrehozott zárt facebook csoportba. Ebben a csoportban fogok a 7 napon át megosztani hasznos önismereti tartalmakat (később is visszanézhető videóelőadások és szöveges gyakorlatok), együtt végigmegyünk egy szép ívű folyamaton, aminek a végére jobban fogod érteni a működésed, hogy hogyan tudod kezelni a félelmeid, hogy hogyan tudsz bekerülni egy kiegyensúlyozott állapotba, ahol marad energiád megoldani az eléd kerülő helyzeteket.

 

 

 

MENNYI IDŐT VESZ MAJD IGÉNYBE TŐLED NAPONTA?

 

Egy-egy napi feladat elvégzése körülbelül 30-40 percet vesz igénybe, de attól függően, mennyit tudsz vagy szeretnél vele foglalkozni, természetesen ez lehet hosszabb. A 3 élő előadás időtartama előadásonként kb. 60 perc, az egyik pedig kb. kétórás. Ha a megadott esti időpontban nem tudod megnézni, később is bármikor megnézheted ezeket az előadásokat.

 

 

 

 

 

IDŐTARTAM

 

2024. március 18 - 24. között, hétfőtől vasárnapig fogod kapni a gyakorlatokat, illetve (élő, és később is visszanézhető) előadásokat online, a zárt facebook csoportban.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

7.000 Ft /fő a 7 napos online önismereti tréning díja.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse, még ezekben a nehezebben tervezhető időkben is.

 


A részvételi díjban benne vannak:

 

  • a zárt facebook csoportban általam tartott 3 darab 1-2 órás élő adásban tartott előadás (aki a megadott esti időpontban nem tudja megnézni, később is bármikor megnézheti),
  • a zárt facebook csoportban általam megosztott vagy emailben küldött önismereti gyakorlatok és írásos anyagok,
  • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat is letölthető formában.

 

 

A jelentkezés után e-mailben fogod megkapni a részvételi díj utalási részleteit, és amit megérkezett az összeg, beteszlek a zárt facebook csoportba.

 


 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt a csoportban találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

a 7 napos online önismereti kurzusra


A jelentkezés után automatikusan visszaigazoló levelet kapsz a további részletekkel.

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Számlázási címed
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...