LélekÖröm elvonulás

 

LélekÖröm
elvonulás
meseterápia és önismeret

 

helyszín: Berkenye, a Börzsöny lábánál

 

 

Ha szereted a formabontó megoldásokat, és az életed zűrzavaros helyzeteire megoldást keresel,

 

ha szeretnél néhány napra eltűnni a világ elől, és magadat töltve megerősödve visszatérni, neked hoztuk létre ezt az 5 napot...

 

 

Csodálatos öt napot állítottunk össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. A Börzsöny az egyik kedvenc kirándulóhelyünk, Berkenye pedig egy kis csendes zug a hegység peremén, a Nógrádi vár szomszédságában. :)

 

04.jpg 01.jpg

 
Berkenye, az elvonulás helyszíne, a szállásunk mellett lévő tó (a piros háztetős a mi szállásunk) :)

 

 

De néhány szó arról, hogy...

 

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt a nyár elején - a fejlődés, érés időszakában? Akkor, ha...

 

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 12.jpg

 Berkenye, az elvonulás helyszíne, a két fa között látható házikóban leszünk :)

 

 

 

Mit teszünk Berkenyén azért, hogy ez változzon?

 

 

Az elvonuláson végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragaszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj.

 

A meseterápiás eszközök, a játékok és kirándulások a benned élő gyermeket fogják tölteni, táplálni - közvetlenül megszólítva őt...

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok és élmények segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

 06.jpg

  Berkenye, az elvonulás helyszíne, a házikónk melletti tó és a partján egy pihenésre csábító pad

 


 

 

Mit kapsz ettől az 5 naptól?

 

 

zold-negyzet.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

 

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST

 

 

zold-negyzet.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

zold-negyzet.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 IMG_20190221_213542.jpg

 Berkenye, az elvonulás helyszínén, egy korábbi alkalom életképe :)

 

 

 

BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, TÖLTŐDÉST

 

zold-negyzet.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod tölteni őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

zold-negyzet.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

 

ERDEI SÉTÁT, KIRÁNDULÁSI LEHETŐSÉGET, TÖLTEKEZÉST

 

 

zold-negyzet.jpg FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Sétálunk majd, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében - gyönyörű erdei utak vannak arrafelé, és ott van közelben a Nógrádi vár is, ahová szintén ellátogathatunk. :-)

 

08.jpg 13.jpg
07.jpg 09.jpg

 

 

 

MESETERÁPIÁT, JÁTÉKOS ÖNISMERETET

 

 

zold-negyzet.jpgID-10039292.jpgÖNISMERETET A MESÉK SEGÍTSÉGÉVEL Nezvál Eszter meseterapeuta tár fel előttünk egy különleges világot. Játékos gyakorlatokkal és a hozott mesék segítségével egy új nézőpontból láthatsz rá önmagadra, és erősítheted meg a belső gyermeked.

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni az 5 nap során, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

 

 

CSODÁS KEMENCÉS VACSORÁKAT :-)

 

 

zold-negyzet.jpg VACSORÁINKAT A HÁZIGAZDÁK KÉSZÍTIK KEMENCÉBEN ÉS BOGRÁCSBAN A KERTBEN Képzelj el egy friss zöld kertet, végében kerti padok, és egy hívogató kemence... Kenyérlángos, tepsiskrumpli, lecsó illata száll, és hívogat... :-)

 

15.jpg

 

Nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlatokra, amikor Eszterrel ezt a tábort összeállítottuk: hisszük és valljuk, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 


 

 

IDŐPONT 2020-ban

 

2020. június 24 - 28. (5 nap, 4 éj)

Szerda kb. 13 órától vasárnap kb. 14 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

75.000 Ft / fő (bruttó) az 5 napos teljes tábor díja.

A részvételi díjat elegendő június elején utalni, de a helyed érdemes most lefoglalni, hogy biztosan részt vehess.

 

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 4 éjszakára,
 • félpanziós étkezés, azaz reggeli és vacsora (a vacsorát a házigazdáink készítik, kemencés / bográcsos finomságok),
 • meseterápiás foglalkozások,
 • önismereti előadások és gyakorlatok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE, SZÁLLÁS

 

 

Berkenye Vendégház, 2641 Berkenye, Rákóczi út. 1.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Berkenye a Börzsöny lábánál található festői település. A ház a település szélén, az erdő mellett, a tóhoz közel található, ideális ehhez néhány napos töltekezéshez.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Megközelíthető vonattal is (Vácon történő átszállással). A vonat a háztól kb 100 méterre tesz le, innen együtt megyünk a házig.


2-3 fő lesz maximum egy szobában.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni. Telekocsit szervezünk az odajutás könnyítésére.

 

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

 

05.jpg 03.jpg
02.jpg 11.jpg
15.jpg 01.jpg
08.jpg 09.jpg
04.jpg 06.jpg
01.jpg 13.jpg

 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

az 5 napos önismereti elvonulásra

Berkenyén

 

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Jelentkezés a LélekÖröm elvonulásra
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálunk, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...