LélekÖröm elvonulás

 

LélekÖröm
elvonulás
meseterápia és önismeret

 

Szentbékkállán,
a Balaton-felvidéken

 

 

Ha szereted a formabontó megoldásokat, és az életed zűrzavaros helyzeteire megoldást keresel,

 

ha szeretnél néhány napra eltűnni a világ elől, és magadat töltve megerősödve visszatérni, neked hoztuk létre ezt az 5 napot...

 

 

Csodálatos öt napot állítottunk össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. :)

 

09.jpg 10.jpg

 
Szentbékkálla, Sárvári vendégház, az elvonulás helyszíne, a ház és a csodás kert egy részlete :)

 

 

De néhány szó arról, hogy...

 

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt nyáron - a fejlődés, érés időszakában? Akkor, ha...

 

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 04.jpg

 Szentbékkálla mellett található a Kőtenger, ez a kép az odavezető úton készült :)

 

 

 

Mit teszünk Szentbékkállán azért, hogy ez változzon?

 

 

Az elvonuláson végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragaszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj.

 

A meseterápiás eszközök, a játékok és kirándulások a benned élő gyermeket fogják tölteni, táplálni - közvetlenül megszólítva őt...

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok és élmények segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

 08.jpg

 Szentbékkálla határában a Velétei palotarom

 


 

 

Mit kapsz ettől az 5 naptól?

 

 

zold-negyzet.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

 

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST

 

 

zold-negyzet.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

zold-negyzet.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 01.jpg

 Szentbékkálla, az elvonulás helyszíne, és a házikónk hatalmas, gyönyörű kertjének egy fontos részlete:)

 

 

 

BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, TÖLTŐDÉST

 

zold-negyzet.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod tölteni őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

zold-negyzet.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

 

ERDEI SÉTÁT, KIRÁNDULÁSI LEHETŐSÉGET, TÖLTEKEZÉST

 

 

zold-negyzet.jpg FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Kirándulunk majd, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében - gyönyörű erdei utak vannak arrafelé, és ott van közelben a különleges Kőtenger is, ahová szintén ellátogatunk. :-)

 

15.jpg  15.jpg
18.jpg 03.jpg

 

 

 

MESETERÁPIÁT, JÁTÉKOS ÖNISMERETET

 

 

zold-negyzet.jpgID-10039292.jpgÖNISMERETET A MESÉK SEGÍTSÉGÉVEL Nezvál Eszter meseterapeuta tár fel előttünk egy különleges világot. Játékos gyakorlatokkal és a hozott mesék segítségével egy új nézőpontból láthatsz rá önmagadra, és erősítheted meg a belső gyermeked.

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni az 5 nap során, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

 

Nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlatokra, amikor Eszterrel ezt a tábort összeállítottuk: hisszük és valljuk, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 


 

 

IDŐPONT 2021-ben

 

2021. július 21-25. (5 nap, 4 éj)

Szerda kb. 13 órától vasárnap kb. 14 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

65.000 Ft az 5 napos tábor teljes díja.

 

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 4 éjszakára,
 • meseterápiás foglalkozások,
 • önismereti előadások és gyakorlatok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 

 

A részvételi díjban NINCS benne:


étkezés, és az oda- illetve visszautazás költsége. A szálláson van jól felszerelt konyha hűtővel, a településen kisbolt és étterem is.

 

A részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, ha mégsem tudsz jönni saját okokból. Ha a covid helyzet miatt az elvonulást nem lehet megtartani, akkor a befizetett díj későbbi elvonulásra felhasználható, akár átruházható, vagy személyes konzultációk kérhetők érte, végső soron, ha mindezek nem megfelelőek számodra, visszautaljuk a befizetett díjat.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Telekocsit szervezek az ugyanonnan indulók közt.

 

Ha vonattal tervezel jönni: Révfülöpig kell jönni vonattal, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel.

 


ÉTKEZÉS  Az étkezés egyénileg történik. A településen található bolt és étterem is (Öreghegy Fogadó, 5 perc sétára a szállásunktól), ennek segítségével könnyen megoldható - azok, akik az étteremben ennének, tudnak együtt, csoportosan menni.

A szálláson van hűtő és konyha is, lehet hozott (ott főzött) ételt melegíteni, tárolni, elfogyasztani.

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Sárvári Vendégház, Szentbékkálla, Dózsa György u. 23, 8281.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Szentbékkálla a Balaton-felvidéken található festői település. Ha vonattal tervezel jönni: Révfülöpig kell jönni vonattal, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Telekocsit szervezünk az ugyanonnan indulók közt.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

 

Csobancrol-kilatas6.jpg Kotenger10.jpg
Kotenger14.jpg Kotenger2.jpg
Kotenger7.jpg Kali-medence.jpg
Kotenger11.jpg Szentbekkalla.jpg
05.jpg 08.jpg
02.jpg 04.jpg

 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

az 5 napos önismereti elvonulásra

Szentbékkállán

 

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Jelentkezés a LélekÖröm elvonulásra
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Adószámod, ha céges számlát kérsz (ezesetben kötelező)
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálunk, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...