LélekÖröm elvonulás

 

LélekÖröm ELVONULÁS
meseterápia és önismeret

 

helyszín: Vászoly, Balatonfelvidék

 

 

Ha szereted a formabontó megoldásokat, és az életed zűrzavaros helyzeteire megoldást keresel,

 

ha szeretnél néhány napra eltűnni a világ elől, és magadat töltve megerősödve visszatérni, neked hoztuk létre ezt az 5 napot...

 

 

Csodálatos öt napot állítottunk össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. Imádjuk Vászolyt, és valami azt súgja, hogy te is hamar megszereted. :)

 

11.jpg

 

De néhány szó arról, hogy...

 

 

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt a nyár elején - a fejlődés, érés időszakában? Akkor, ha...

 

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

10.jpg

 

 

 

Mit teszünk Vászolyban azért, hogy ez változzon?

 

 

A táborban végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragaszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj.

 

A meseterápiás eszközök, a játékok és kirándulások a benned élő gyermeket fogják tölteni, gyógyítani - közvetlenül megszólítva őt...

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok és élmények segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

 

 12.jpg

 


 

Mit kapsz ettől az 5 naptól?

 

 

zold-negyzet.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

 

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST

 

 

zold-negyzet.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

zold-negyzet.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 

 

 BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, GYÓGYULÁST

 

zold-negyzet.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

zold-negyzet.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

ERDEI SÉTÁKAT, TÖLTEKEZÉST

 

 

zold-negyzet.jpg FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Sétálunk majd, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében - gyönyörű erdei utak vannak arrafelé :)

 

 

 10.jpg

 

 

MESETERÁPIÁT, JÁTÉKOS ÖNISMERETET

 

 

zold-negyzet.jpgID-10039292.jpgÖNISMERETET A MESÉK SEGÍTSÉGÉVEL Nezvál Eszter meseterapeuta tár fel előttünk egy különleges világot. Játékos gyakorlatokkal és a hozott mese segítségével egy új nézőpontból láthatsz rá önmagadra, és erősítheted meg a belső gyermeked.

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni az 5 nap során, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlatokra, amikor ezt a tábort összeállítottuk: hisszük és valljuk, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 


 

 

IDŐPONT 2018-ban

 

2018. június 27. - július 1. (5 nap, 4 éj)

Szerda 13 órától vasárnap kb. 15 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ


69.000 Ft / fő (bruttó) az 5 napos teljes tábor díja.

 

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 4 éjszakára,
 • félpanziós étkezés, azaz reggeli és vacsora,
 • meseterápiás foglalkozások,
 • önismereti előadások és gyakorlatok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Nemesdombi Vendégház, Vászoly, Petőfi Sándor utca 22.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Vászoly a Balatonfelvidéken található festői település, megközelíthető vonattal is (Balatonudvari, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel).

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

 

01.jpg 06.jpg
08.jpg 03.jpg
05.jpg 07.jpg
04.jpg 05.jpg
12.jpg 10.jpg
11.jpg 08.jpg

 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

az 5 napos önismereti elvonulásra

Vászolyban

 

 

Jelentkezés a LélekÖröm elvonulásra
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...