NŐI ELVONULÁS
"Szeresd jobban önmagad"

 

helyszín: Vászoly, Balatonfelvidék

 

 

Keresed a megújulást, szeretnél rendet tenni egy zavaros élethelyzetedben, visszaállítanád a harmóniát magadban,

vagy csak vágysz néhány napra, ahol pozitív impulzusokat kapsz, feltöltődsz, és közelebb kerülsz a megoldásokhoz?

 

 

Csodálatos négy napot állítottam össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. Imádom Vászolyt, és van egy olyan érzésem, hogy te is hamar megszereted. :)

 

04.jpg

 

De néhány szó arról, hogy...

 

 

Mikor ajánlom neked ezt az élményt? Akkor, ha...

 

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 

 05.jpg

 

 

Mit teszünk Vászolyban azért, hogy ez változzon?

 

 

Az elvonuláson végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj..

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

Az elvonulás része lesz a harmadik napon a családállítás, ami lehetőséget nyújt abban, hogy a családi mintázatokat, amelyek nem szolgálják a boldogságodat, old magadban.

 

 03.jpg

 


 

Mit kapsz ettől a 4 naptól?

 

 

zold-negyzet.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

 

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST

 

 

zold-negyzet.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

zold-negyzet.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 20.jpg

 

 

 BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, GYÓGYULÁST

 

zold-negyzet.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

zold-negyzet.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

 

CSALÁDÁLLÍTÁST, BLOKKOK OLDÓDÁSÁT

 

 

zold-negyzet.jpgCSALÁDÁLLÍTÁST  A harmadik napon családállítás zajlik majd, ami lehetőséget nyújt abban, hogy a családi mintázatokat, amelyek nem szolgálják a boldogságodat, old magadban.    

 

 

 28.jpg

 

 

 

ERDEI SÉTÁKAT, TÖLTEKEZÉST

 

 

zold-negyzet.jpg FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Sétálunk majd, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében - gyönyörű a kis tó az öt forrással és a falu balaton-felvidéki hangulatú utcácskái patakokkal, csermelyekkel keresztül-kasul fonva. :)

 

 

 

 

 

MESETERÁPIÁT, JÁTÉKOS ÖNISMERETET

 

 

zold-negyzet.jpgID-10039292.jpgÖNISMERETET A MESÉK SEGÍTSÉGÉVEL Nezvál Eszter meseterapeuta tár fel előttünk egy különleges világot. Játékos gyakorlatokkal és a hozott mese segítségével egy új nézőpontból láthatsz rá önmagadra, és erősítheted meg a belső gyermeked.

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni a szemináriumon, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlatokra, amikor ezt a tréniget összeállítottam: hiszem és vallom, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

 

 

 

FINOM ÉTELEKET

 

 

zold-negyzet.jpgGyulai Juli kirtan zenész és vegán szakács fogja nekünk elkészíteni az elvonulás során a csodás reggeliket és vacsorákat. Ez azt jelenti, hogy reggel és este húsmentes ételekre számíts, de ha eszel sajtot, vajat, reggel azért találkozhatsz ezekkel az ételekkel az asztalnál. :-)

 

levelezes.jpgJuli ezt írta nekem, amikor először kezdtünk levelezni az együttműködésünkről: "Szezonális, friss alapanyagokkal dolgozom, békés harmonikus állapotban, szerintem ez is elengedhetetlen része a finom, tápláló ételek elkészítésének. Főleg, ha az ember egy elvonuláson van, ami a befele figyelésről, a hangolódásról szól, én szeretem az ételekkel is támogatni ezt a folyamatot."

 

Azonnal szimpatikussá vált. :-) Mondjuk ez már korábbra datálódott, ugyanis Juli kirtan zenekarban énekel és zenél, és láttam őt koncerten. :-)

 

 

 

Az ebédet mindenki maga választja a településen van erre több lehetőség. Így aki eszik húst, nem kell lemondania róla az elvonulás idején sem.

 

 

 

 

ÖRÖMTELI KIRTAN ZENÉT

 

 

zold-negyzet.jpgJulia.jpgGyulai Juli csodálatos kirtan zenész és a Julia Chants énekese, ő fog nekünk zenélni és énekelni az elvonulás két estéjén is. A kirtan zene közös éneklés, örömzene, aktív meditáció - nagyszerű lehetőség a hála és szeretet megélésére önmagunkban, egymással a közösségben, és az univerzálissal... A program természetesen lehetőség, a részvétel választható.

 

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 

 


 

 

KÖVETKEZŐ IDŐPONT 2019-ben

 


2019. október 17-20. (4 nap, 3 éj) Van még hely.

 

Csütörtök 13 órától vasárnap kb. 15 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

 

59.000 Ft / fő a 4 napos teljes tábor díja.

 

A teljes összeg, vagy 20.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani a helyed.

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 3 éjszakára,
 • félpanziós étkezés, azaz reggeli és vacsora,
 • családállítás (Hellinger-terápia más néven),
 • egy meseterápiás foglalkozás,
 • az előadások és gyakorlatok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 

 

Az előleg egyben foglaló, amit nem áll módomban visszautalni.

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted az előleget vagy a teljes részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Nemesdombi Vendégház, Vászoly, Petőfi Sándor utca 22.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Vászoly a Balatonfelvidéken található festői település, megközelíthető vonattal is (Balatonudvari, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel).

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Telekocsit szervezek az ugyanonnan indulók közt.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogom elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

 

01.jpg 03.jpg
04.jpg 05.jpg
06.jpg 07.jpg
23.jpg 08.jpg
06.jpg 24.jpg
29.jpg 22.jpg

 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

a 4 napos önismereti táborba

Vászolyban

 

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Időpont
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...