Álomkatalógus - egy történet, amely megváltoztatja az életed...

M e d d i g    h a l o g a t o d,   h o g y   f e l é b r e d j ?

 

konyvborito-honlapra_biotrend.jpg- önfejlesztő hatású regény -

 

MOST KÉPZELD EL, HOGY...

"...éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta...

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.
Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.


Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: ideát nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget."

Ez nem veled történik meg. Vagy mégis?

Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne csak a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések és félelmek (szokások) irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket.


Az ellentmondásról, és annak feloldásáról szól az Álomkatalógus: az ember hogyan képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy végre a saját életét élje!

A KÖNYV AJÁNLÓJA: BALOGH BÉLA ÍRÓ

 

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges… igazad van.”  Balogh Béla, író

 


 

OLVASÓI LEVÉL:

Anita Angliából jött haza a könyv hatására,

hogy megvalósítsa az álmát...

 

Ezt a levelet nem régen kaptam... hát mit mondjak...? Minden sejtemmel hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit csinálok... Ha megengeded, most megosztom veled az örömöm... és... merj arra az Útra lépni, ami a Tiéd...! Ő megtette (és az alábbi babafotó már az első munkáinak egyike...)


level.jpg"Szia Vanda!

Bátran tegezlek, ha nem gond, mert egyrészt kb. korabeliek lehetünk, másrészt olyan, mintha ismernélek is egy kicsit.

Gondolom számos levelet kaphatsz hozzám hasonló olvasóktól, akikben a Te könyved hatására indult el valami. Nos, igen, már nem tudom mennyi idő (pár nap) telt el azt követően, hogy év elején olvastam az Álomkatalógust, de az biztos, hogy az én életemben gyökeres változást hozott.

 

A könyved olvasásakor immáron közel 3 éve éltem 'száműzetésben' Angliában, mert úgy éreztem, nem tudom, mihez kezdjek magammal. Kényelmes megoldásnak tűnt külföldön dolgozni, de valahogy nem láttam a célt magam előtt. Tudtam, éreztem, hogy van bennem valami, valami késztetés az önmegvalósításra, ami évek óta ki akar törni, de nem tudott felszínre jutni. Ezt az áttörést hozta meg az Álomkatalógus.

Az csak véletlen egybeesés lehet, hogy ahogyan a könyvbéli szereplő, úgy én is a fotózás iránti elhivatottságot fedeztem fel magamban.
Alig 1 hónapra rá már fel is mondtam a biztos angliai állásomat, összepakoltam, és hazajöttem. Mert itthon szeretnék érvényesülni, valóra váltani egy álmot.

 

level4.jpg

 Egy szó mint száz, hálás vagyok azért, hogy megírtad ezt a fantasztikus belső utazást, s általa képes vagyok véghezvinni azt, amit mindig is szerettem volna, ami mindig is bennem volt, csak valahogy nem ismertem fel!

További sok sikert Neked!!

Üdvözlettel:
Anita"
"


 

HA TE IS TÁMOGATÁSRA VÁGYSZ,

HOGY KITÖRJ MOSTANI KÖRÜLMÉNYEIDBŐL,

SZÍVBŐL AJÁNLOM NEKED EZT A KÖNYVET!


 

A Bio-trend magazin itt írt róla:

 bio-trend.hu.jpgEnnyire egyszerű, itt kérheted:

 

Nem szokványos regény, több annál... a főhős útján keresztül részese leszel annak a belső átalakulási folyamatnak, aminek a végére harmóniába kerül önmagával, és világával... Ajánlott mindenkinek, aki újabb lépést tenne saját fejlődési útján, a belső harmónia felé...


2.700 Ft / darab

 

Postaköltség:

1 darab könyv rendelése esetén: 525 Ft,

2 darab könyv rendelése esetén: 805 Ft,

 

 

Név
Email cím
Címed a számla kiállításhoz
Telefonszám
Hány darabot kérsz?
Postacímed, ahová a könyvet kéred
Ha dedikálva kéred, akkor milyen névre?
Adatkezelési tájékoztató

 

konyvborito-honlapra.jpg