Belső-gyermek esték

 

BELSŐ-GYERMEK ESTÉK

 

Van a tréningjeimen egy gyakorlat, ami után azt mondom viccesen: "ez a gyakorlat a világbéke alapja". Valójában csak félig vicces - a gyakorlat során a belső-gyermekünkkel kapcsolódunk a másik ember belső-gyermekéhez, és a hatás mindig megérint...

 

Az ember alapvető magva a szeretet, de mint az alvó királylányhoz igyekvő királyfi, át kell jutnunk egy fájdalmas, tövises szakaszon, míg beérünk ebbe a Központunkba, és "felébredünk" valódi minőségünkre: a szeretetre önmagunk és a világ felé.

 

belso-gyermek.jpg

kis-Vanda és nagy-Vanda

A gyermekkorban megélt, és belül hordozott fájdalom meghatározza a felnőtt létünkben való működésünket - választásainkat, döntéseinket, döntésképtelenségünket, viszonyulásunkat önmagunkhoz és a világhoz - a negatív érzelmek újra és újra felbukkannak, amint megérint bennünket valamilyen külső behatás, ami erre a korai, gyermekkorban megélt hiányra, fájdalomra "emlékeztet" minket.

 

Önmagától nem történik változás - a tudattalanunkban tárolt negatív hiedelmeink nem tűnnek el maguktól, vagy az idő múlásával. A változáshoz kapcsolatba kell lépnünk ezzel a belső részünkkel, és az elfogadó figyelmünkkel begyógyítani ezeket a "sebeket", átírtni a hiedelmeinket, másképpen szólva, megszeretni önmagunkat.

 

Évek óta foglalkozom tréningekkel és tartok elvonulásokat, és itt mindig foglalkozunk a belső-gyermekkel, de az élmény arra a néhány napra koncentrálódik, amikor együtt vagyunk. Különleges tapasztalás, és nagyon erős támogatás előre az Úton, de fontos folytatnunk otthon, önmagunkban is ahhoz, hogy végigvigyük a változást.

 

Így megszületett bennem a vágy, hogy rendszeresen találkozhassunk, míg az életben napi szinten ezt be nem tudjuk építeni.

 

Ezért havonta 1 estét ennek szánunk, hogy a belső-gyermekünket gyógyítsuk, töltsük, hogy újra emlékezzünk: szeretve vagyunk...

 

Jöhetsz 1-1 alkalomra is, vagy akár minden hónapban, hogy rendszeresen támogasd magad ebben a belső folyamatban, és olyanok közt legyél kicsit, akik hasonlóképpen járják ezt az utat.

 

 kollazs.jpg

 

 

AMIT TESZÜNK ÖNMAGUNKÉRT EZEKEN AZ ESTÉKEN

 

kek.jpg Beszélgetünk, felidézzük, ki is, mi is ez a belső-gyermek bennünk.


kek.jpg Kapcsolódunk hozzá meditáción és különböző gyakorlati megtapasztalásokon kereszül.


kek.jpg A kapcsolódáson keresztül pozitív impulzusokkal töltjük őt, és támogató közegben tudjuk megélni azt is, ha valami fájdalmas ott bent...


kek.jpg Megtanuljuk a fájdalmas ézelmek megfigyelésén keresztül megélni ezeknek az érzelmeknek a távolodását, fellazulását, elengedését...

 

kek.jpg Jelen leszünk egymásnak, és érezzük majd: nem vagyunk egyedül ebben a belső munkában. Talán ez a legnagyobb ereje ezeknek az estéknek.

 

kek.jpg 2019-től fókuszt kap a belső-gyermek teremtő, alkotó ereje. Az alkalmak része lesz ezért teremtő erejének felszabadítása, és a közösség erejének aktíválása különböző gyakorlatokon keresztül.

 

 

IDŐPONTOK 2019.
bármelyikre jöhetsz


kek.jpg 2019. január 17. csütörtök, 18 - 21 óra között
kek.jpg 2019. február 7. csütörtök, 18 - 21 óra között
kek.jpg 2019. március 21. csütörtök, 18 - 21 óra között
kek.jpg 2019. április 18. csütörtök, 18 - 21 óra között
kek.jpg 2019. május 21. kedd, 18 - 21 óra között
kek.jpg 2019. szeptember 11. szerda, 18 - 21 óra között

kek.jpg 2019. október 2. szerda, 18 - 21 óra között

következő:

kek.jpg 2019. november 15. péntek, 18 - 21 óra között

ezután:

kek.jpg 2019. december 11. szerda, 18 - 21 óra között


Az alkalmak külön-külön is látogathatók, de mindegyiken más lesz a fő fókusz a belső-gyermek munkán belül, így érdemes eljönni akár minden hónapban, hogy rendszeresen kapj impulzust a belső-gyermeked gyógyításához.

 

 

HELYSZÍN

 

kek.jpg SZÍV UTCA KÖZPONT, 1068 Szív utca 9.
Bejárat a Németh László utca felől, utcáról nyíló fehér ajtó.

A Kodály köröndnél van ez a hely, 1 perc séta az Andrássy úttól.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

4.000 Ft

 

Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket és a befizetési információkat a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 

Várlak szeretettel!

 

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Jelentkezés a belső-gyermek estére
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Az est időpontja, amikor jössz
Megjegyzés
Adatkazelési tájékoztató