ÉRZELMI TUDATOSSÁG

önismereti tréning

 

 

A külsőnk már felnőttet mutat. De érzelmileg is azok vagyunk? Stabil, kiegyensúlyozott, rendben lévő önbecsüléssel és önbizalommal? Valódi szeretettel önmagunk és a világ felé?

 

Ez lenne a cél... hogy saját valóságunkat éljük, ne a korlátaink által meghatározottat... Ehhez találsz itt fejlesztési lehetőséget!

 

szabadsag.jpgHogyan segít neked ez a tudatosság-tréning érzelmileg is felnőtté válni, és saját utadra rátalálni?

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 

ID-100375357.jpgAz 'Érzelmi tudatosság' nevű 2 napos önismereti tréningen megérted a benned zajló folyamatokat, hogy fokról-fokra kiléphess belőlük.

 

 

 

 kollazs-2019.jpg

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tréning - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged. Képessé válsz megélni belső nyugalmadat!

 


 

Ők már megtapasztalták, és vállalták, hogy egy percben megosztják veled az élményeiket:

 

"Céljaink elérésében saját magunk
elé gördítünk akadályokat...
Ezen a tréningen ezeket a
köveket zúztuk szét...
"
(Bölkény János, 2015. május)

"Megkaptam a visszavezető utat
önmagamhoz...
" (Végh Klaudia, 2015. május)

 


 

 

Mikor javaslom neked?

Akkor, ha...

 

  • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
  • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
  • ha párkapcsolatban élsz, de azt nem a boldogság jellemzi;
  • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
  • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
  • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
  • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
  • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 


 

Mit kapsz ettől az érzelmi tudatosság tréningtől?

 

 

NÖVEKEDŐ ÖNBIZALMAT, ÖNBECSÜLÉST

 

 bordo.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

bordo.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: mi az értelmük, a szerepük az életedben? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Gyermekkorban épülő hiedelemrendszerünk önmagunkról és a világgal való kapcsolódásunkról - megváltoztatható..

 

 bordo.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

Megvizsgáljuk az elvárásainkat és játszmáinkat is leleplezzünk annak érdekében, hogy a bennünk mechanikusan működő sémákat megváltoztathassuk...

 

 

 

 BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, GYÓGYULÁST

 

bordo.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

 

BELSŐ HARC HELYETT EGYÜTTMŰKÖDÉST ÖNMAGADDAL

 

bordo.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudunk az álmaink felé haladni, és azért vagyunk összezavarodva, mert harcban állunk a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiánk nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a két nap során egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 kollazs-2019.jpg

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni a szemináriumon, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlatokra, amikor ezt a tréniget összeállítottam: hiszem és vallom, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 


 

 

Ha úgy érzed, hogy szükséges előrébb lépned az önismereti utadon, tedd meg most. Miért várnál tovább?

 

 

 

IDŐPONTOK 2019-ben

 

2019. március 9-10. szombat-vasárnap
2019. április 6-7. szombat-vasárnap
2019. szeptember 7-8. szombat-vasárnap
2019. október 5-6. szombat-vasárnap

 

A tréning 9-18 óra között tart.

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

25.000 Ft / fő (bruttó) a 2 napos tréningre.

 

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 

 

Pénzvisszafizetési garancia: ha vasárnap este nem vagy megelégedve a két napos tréninggel, visszafizetem neked az előadások árát.

 


 

 

Az 'Érzelmi tudatosság' 2 napos önismereti tréning helyszíne:

VANEGYHELY Központ, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1.
(11-es kapucsengő)
(A Rákóczi úti 4-es 6-os villamosmegállótól 1 perc séta.)

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Számítanak rád a társaid akikkel ott találkozol, és együtt végzed majd a tréninget. Nem véletlen, hogy milyen csoportba kerülsz, a számodra megfelelő emberekkel fogsz itt találkozni.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 

 


 Jelentkezés

az 'Érzelmi tudatosság"

önismereti tréningre

 

 

Név
E-mail
Telefonszám
Címed a számla kiállításához
A tréning időpontja mikor jössz
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk felfedezése, megismerése, 

a belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás - maga az Élet...