ÉRZELMI TUDATOSSÁG

önismereti tréning
SZEGEDEN

 

 

A külsőnk már felnőttet mutat. De érzelmileg is azok vagyunk? Stabil, kiegyensúlyozott, rendben lévő önbecsüléssel és önbizalommal? Valódi szeretettel önmagunk és a világ felé?

 

Ez lenne a cél... hogy saját valóságunkat éljük, ne a korlátaink által meghatározottat... Ehhez találsz itt fejlesztési lehetőséget!

 

szabadsag.jpgHogyan segít neked ez a tudatosság-tréning érzelmileg is felnőtté válni, és saját utadra rátalálni?

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 

Az 'Érzelmi tudatosság' nevű 2 napos önismereti tréningen megérted a benned zajló folyamatokat, hogy fokról-fokra kiléphess belőlük.

 

 esemeny-Szeged-trening2.jpg

 

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tréning - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged. Képessé válsz megélni belső nyugalmadat!

 


 

Ők már megtapasztalták, és vállalták, hogy egy percben megosztják veled az élményeiket:

 

"Céljaink elérésében saját magunk
elé gördítünk akadályokat...
Ezen a tréningen ezeket a
köveket zúztuk szét...
"
(Bölkény János, 2015. május)

"Megkaptam a visszavezető utat
önmagamhoz...
" (Végh Klaudia, 2015. május)

 


 

 

Mikor javaslom neked?

Akkor, ha...

 

  • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
  • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
  • ha párkapcsolatban élsz, de azt nem a boldogság jellemzi;
  • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
  • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
  • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
  • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
  • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 


 

Mit kapsz ettől az érzelmi tudatosság tréningtől?

 

 

NÖVEKEDŐ ÖNBIZALMAT, ÖNBECSÜLÉST

 

sarga.jpg Szembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

sarga.jpg Meg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: mi az értelmük, a szerepük az életedben? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Gyermekkorban épülő hiedelemrendszerünk önmagunkról és a világgal való kapcsolódásunkról - megváltoztatható..

 

sarga.jpg Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

Megvizsgáljuk az elvárásainkat és játszmáinkat is leleplezzünk annak érdekében, hogy a bennünk mechanikusan működő sémákat megváltoztathassuk...

 

 

 

BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, TÖLTŐDÉST

 

sarga.jpg Benned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

 belso-gyermek.jpg

kis-Vanda és nagy-Vanda :-)

 

 

BELSŐ HARC HELYETT EGYÜTTMŰKÖDÉST ÖNMAGADDAL

 

sarga.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudunk az álmaink felé haladni, és azért vagyunk összezavarodva, mert harcban állunk a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiánk nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a két nap során egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

 esemeny-Szeged-trening2.jpg

 

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni a tréningen, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlatokra, amikor ezt a tréninget összeállítottam: hiszem és vallom, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 


 

 

IDŐPONT

 


2022. július 30 - 31. szombat-vasárnap

A tréning 9 - 18 óra között lesz mindkét napon.

 

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

32.000 Ft / fő a 2 napos tréning teljes díja.

 

A további részleteket (pl. a számlaszám) a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.


A részvételi díjat nem áll módomban visszafizetni, ha mégsem tudsz jönni saját okokból, de későbbi tréningemre felhasználható. Ha a covid helyzet miatt az elvonulást nem lehet megtartani, akkor a befizetett díj későbbi elvonulásra felhasználható, akár átruházható, vagy személyes konzultációk kérhetők érte, végső soron, ha mindezek nem megfelelőek számodra, visszautalom a befizetett díjat.

 


 

 

 A TRÉNING HELYSZÍNE

 

Élet Virága Jógastúdió
Szeged, Deák Ferenc utca 34/2.

 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 

Név
E-mail
Telefonszám
Címed a számla kiállításához
A tréning időpontja amikor jössz
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató