Káli-Camino önismereti gyalogtúra

KÁLI-CAMINO

ÖNISMERETI GYALOGTÚRA

 

Csobancrol-kilatas61.jpg

Kilátás a Csobáncról (Fotó: Mátrai Sándor)

 

A TRAVELLER UTAZÁSI IRODÁVAL

ÖSSZEFOGVA LÉTREJÖHETETT,

ÉS NYÁRON ISMÉT ÚTRA KELÜNK!


A Káli-medence különleges varázserővel bír: megszeretni egy pillanat műve. Tavak, virágos rétek, bájos falvak között futó turistaösvényei ideális terepet nyújtanak a gyaloglás és túrázás szerelmeseinek.

Nem kell elmenned Spanyolországig, hogy egy zarándokutat végig járj. A Káli-Camino megadja a lehetőséget arra, hogy kiszakadj kicsit a megszokott világodból, és a Káli-medence napfényes vidékén minden nap megtéve egy útszakaszt, elérd a célodat!

A gyalogtúra nyolc napja során egyfelől izgalmas felfedezőutat járhatsz be Szigliget és Köveskál között, ugyanakkor befelé figyelve válaszokat kaphatsz a téged foglalkoztató élethelyzetekre.

 

Reggelenként, útnak indulás előtt, és délután, az aznapi szálláshelyre történő megérkezésed után is értékes útravalóval lát el önismereti trénerünk, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz, és új perspektívákat kapj az életedhez – elkezdhesd saját valóságodat élni.

Reggel és este a tréner és a csoport többi tagja lesz társad, napközben pedig választhatod azt is, hogy önmagadban gyalogolsz, csendes szemlélődésben. Az útról részletes leírást kapsz, amivel pontosan tájékozódhatsz majd az aznapi útszakaszról.

Csobancrol-kilatas7.jpgKilátás a Csobáncról (Fotó: Mátrai Sándor)

 

Időpont: 2018. június 9 - 16.
Időtartam: 8 nap / 7 éj
Helyszín:  Balaton-felvidék, Magyarország
Szállás:  Vendégház, panzió, apartman

Utazási stílus:  Test és Lélek, Gyalogtúra
Fizikai megterhelés:  normál
Ajánlott életkor:  20+
Túravezető: Mátrai Vanda, önismereti tréner és coach

 


 

RÉSZLETEK

 

1. nap: Érkezés Balatongyörökre
2. nap: Barlangtúra a Csodabogyós-barlangban, gyalogtúra Szigligetre
3. nap: Gyalogtúra Szigligetről Nemesgulácsra, a Szent György-hegy érintésével
4. nap: Nemesgulács - Mindszentkálla, Gulács és Csobánc csúcsainak érintésével
5. nap: Mindszentkálla - Kővágóörs, a Kőtenger, Eötvös Károly kilátó, Köveskál érintésével
6. nap: Kővágóörs -Salföld
7. nap: Salföld - Badacsonytomaj, a Salföldi kolostorrom érintésével
8. nap: Pihenés Badacsonytomajon, szabad program, délután hazautazás

 

 

* JELENTKEZÉSI INFÓK AZ OLDAL ALJÁN *

 


 PROGRAM


 

1.    nap: Érkezés Balatongyörökre

A szállás elfoglalása után az összeismerkedésé a főszerep, és annak előkészítése, milyen külső és belső utazásban lesz részünk a következő egy hétben. Már ezen a délutánon elindul az önismereti utazás a benső világunkba, majd szabad program következik.
A környéken, a Balaton partján számos étkezési lehetőség közül választhatsz.

Önismereti témák: félelmeink gyökere és haszna, a gyermekkor hatása felnőtt működésünkre, 1. rész

Szállás: Balatongyörök, hostel
Ellátás: Önellátó

Kali-medence-hangulat.jpgBalaton-felvidéki hangulat (Fotó: Mátrai Sándor)

 

2. nap: Barlangtúra a Csodabogyós-barlangban, gyalogtúra Szigligetre

Reggeli után felkeressük az Ederics-hegy oldalában megbúvó Csodabogyós-barlangot. Képzett barlangászok által vezetett barlangtúrán veszünk részt, a barlang könnyen járható szakaszain.
A különleges felszín alatti világ felfedezése után útnak indulunk, és a délután során gyalogszerrel bevesszük Szigligetet, ahol mai napi szállásunk is található.
A séta többnyire sík terepen történik, szintkülönbséget a szigligeti vár megközelítésekor fogunk leginkább tapasztalni.
Délután szabad program során felfedezheted a települést (Vár, Ófalu, Esterházy-kastély, Kamonkő-tanösvény), illetve zárásként az esti önismereti program, majd vacsora vár a szálláshelyen.

Önismereti témák: félelmeink gyökere és haszna, a gyermekkor hatása felnőtt működésünkre, 2. rész

Csodabogyós-barlang: A Keszthelyi-hegység keleti peremén nyílik a fokozottan védett Csodabogyós-barlang, amely hazánk tizedik leghosszabb barlangja. Nevét a barlang bejárata mellett is növő szúrós, ’csodabogyó’ nevű örökzöld cserjéről kapta. Jelenleg 6 kilométeres hosszúságban tárták fel járatait, a barlangtúrák csak egy rövidebb szakaszt érintenek. Könnyen bejárható, „tanbarlangként” is használják barlangász körökben. Egyes szakaszokon változatos képződményt rejt a barlang (Függőkert, Meseország stb.).

Szigliget: A Balaton északi partján egy félszigeten, néhány vulkanikus dombon terül el a falu. A Vilma-hegy, a Királyné Szoknyája, a Külső-hegy, a Kamonkő, az Antal-hegy és a Várhegy teszi változatossá domborzatát. A Balaton szépsége, a Vár, az Óvár, az Avasi-torony, az Esterházy-kastély, az Ófalu öreg házai gazdag múltról árulkodnak, amely csak arra vár, hogy felfedezzük.

Szállás: Szigliget, vendégház
Ellátás: Reggeli, vacsora
Túratáv: kb. 6 km

 

Szigliget3.jpgA táj Szigligetnél (Fotó: Mátrai Sándor)

 

 

3. nap: Gyalogtúra Szigligetről Nemesgulácsra, a Szent György-hegy érintésével

Reggeli után újabb önismereti útravalót kapunk.  Ezután észak-keletnek indulunk, és a Szent György-hegyet is érintve Nemesgulácsra érkezünk. A hegy meghódításán kívül nem lesz jelentős szintkülönbség, a települések között szinte sík terepen visz az út. A hegy kaptatóit viszont érdemes végig gyalogolni, a tanúhegy tetejéről pazar a kilátás a Káli-medencére. Nemesgulácson bográcsos vacsorával és Balaton-felvidéki vendégszeretettel várnak minket szállásadóink. A délutáni önismereti program ezen a napon sem maradhat el.

Önismereti témák: egyéni célok, értékrend, tehetség, hivatáskeresés
 
Szent György-hegy: A Balaton-felvidék különleges szépségű tanúhegye, oldalán jellegzetes bazaltoszlopokkal. A nevét onnan kapta, hogy lábánál állt egykoron egy bájos kápolna, mely ezt a nevet viselte. Legmagasabb csúcsa 415 m, a hegy lapos tetejéről jó kilátás nyílik majdnem az egész medencére. A vulkanikus hegyből kitörő forró láva a gyors kihűlés hatására főleg a peremén vált szét sokszögletű oszlopokra. Ezeket az időjárás tovább formálta. A legszebb ilyen képződmények ezen a hegyen találhatók – a helyenként 30-40 méter magasba emelkedő bazaltoszlopok úgy sorakoznak egymás mellett, mint az orgonasípok.

Nemesgulács: A Gulács-hegy tövében fekvő szép település, amely híven ápolja népi hagyományainkat. A tájat a 393 m magas bazalthegy uralja, ’cukorsüvegnek’ is nevezik különleges kúp alakja miatt.

Szállás: Nemesgulács, vendégház
Ellátás: Reggeli, bográcsos vacsora
Túratáv: kb. 11 km

 

Szolopince2.jpgBalaton-felvidéki borospince (Fotó: Mátrai Sándor)

 

4. nap: Gyalogtúra Nemesgulácsról Mindszentkállára, Gulács és Csobánc csúcsainak érintésével

Szállásunkon elfogyasztott házias reggelink után átengedjük magunkat a természetnek – felsétálunk a ’cukorsüvegre” (Gulács csúcsára), majd Káptalantóti falucskán keresztül feljutunk a Csobáncra. A csúcson a 13. századból ránk maradt vár romjainak tövében pihenhetünk meg, mielőtt folytatjuk utunkat az Országos Kéktúra nyomvonalán Mindszentkálláig, a mai napi szállásunkig. A napot az esti önismereti program és szabad időtöltés, pihenés zárja. Vacsorázási lehetőség a szálláson vagy a közelben van.

Önismereti témák: vágyaink megvalósulásában akadályozó sémák, tudattalan játszmák, belső gyermek gyógyítása

Csobánc: Egyike a Balaton-felvidéki tanúhegyeknek, éles szeműek páramentes időben a pécsi tv toronyig is elláthatnak a tetejéről. Különleges adottsága miatt 360 fokos panoráma nyílik a tetejéről, „miénk a világ” érzését adva a hegyet megmászóknak… Csobánc várának romja a 13. századba repít bennünket gondolatban, felidézve a hasonló nevű uradalmat és falut, amely az 1840-es években még létezett.

Mindszentkálla: Előnevét Mindszentek tiszteletére szentelt templomáról kapta ez a honfoglalás kora óta lakott település. A Kopasz-hegy keleti lábánál fekszik – ezen a vidéken kiváló szőlőtermő vidékek terülnek el, a helyi pincében örömmel látnak borkóstolásra. A település közelében található a híres Kőtenger, különleges geológiai látványosság – ezt a következő napon természetesen útba ejtjük.

Szállás: Mindszentkálla, vendégház
Ellátás: Reggeli
Túratáv: kb. 13 km

 

Csobanc.jpgCsobánc vára felé (Fotó: Mátrai Sándor)

 

5. nap: Gyalogtúra Mindszentkálláról Kővágóörsre, a Kőtenger, az Eötvös Károly kilátó és Köveskál érintésével

Elindulunk a híres Kőtenger felé. Különleges érzés felvenni a szívdobogás ritmusát a területet uraló ingókő tetején. Tovább haladva, az Eötvös Károly kilátó mutatja be nekünk a vidék szépségét, majd leérve a hegyről, a Káli-medence sík vidékén barangolunk. Útba ejtjük Köveskál hangulatos települését, majd megérkezünk mai napi szállásunkra Kővágóörsön.
A túra második szakaszán könnyű, sík terepen haladunk. A napot természetesen az esti önismereti program és szabad program zárja.

Önismereti témák: az elvárások csapdája, a csalódás negatív érzelmeinek hatásai és jelentősége, az alacsony tudatossági szint céljainktól távolító működése

Kőtenger: A vulkanikus utóműködés idején ezen a vidéken hévizes források törtek föl, és a forró víz az itt meglévő fehér homokot kemény kőhalmazzá cementálta össze, nagy sziklatömbökből álló kőhátakat képezve. A köveket az erős szelek formázták látványos alakzatokba. A Káli-medence kőhátai közül talán a legszebb, leginkább épségben megmaradt képződmény a Mindszentkálla és Szentbékkálla között fekvő Kőtenger. A kövekből sok helyen malomköveket készítettek, így jó néhány település közelében ezek a kövek elpusztultak. Kővágóörs egy ilyen kőhátra épült, neve is innen ered.

Szállás: Kővágóörs, vendégház
Ellátás: Reggeli
Túratáv: kb. 18 km

 

Kotenger10.jpgKőtenger (Fotó: Mátrai Sándor)

 

 

6. nap: Gyalogtúra Kővágóörstől Salföldig

Könnyű sétával jutunk Kékkúton át Salföldig. Ez egy pihenősebb nap, sok időt hagyva a gyaloglás közben merengéshez, a természet élvezetéhez, és a szállásunk, Salföld hangulatos településének felfedezéséhez. A napot ezúttal az önismereti program után közös főzés zárja hangulatos, tájjellegű szálláshelyünkön.

Önismereti témák: belső nyugalom, célok, saját út megtalálása a negatív környezeti hatások ellenére is.

Salföld: Ez a festői település ad otthont a Salföld Természetvédelmi Majornak, amely csodás környezetben mutatja be az őshonos magyar háziállatfajtákat és a majorságokra (nem feltétlenül) jellemző más érdekességeket. Különleges és aktív pihenésre ad lehetőséget, ha a gyalogtúra után úgy döntesz, a szabad program keretében szívesen elmerülsz kicsit ebben a világban.

Szállás: Salföld, vendégház
Ellátás: reggeli, vacsora közös főzéssel
Túratáv: kb. 7 km

 

Salfold3.jpgSalföldi hangulat (Fotó: Mátrai Sándor)

 

7. nap: Gyalogtúra Salföldtől Badacsonytomajig, a Salföldi kolostorrom érintésével

Reggeli után a túra utolsó szakaszára indulunk. Erdőben vezet az utunk árnyas fák között, utunk felénél a Salföldi kolostorrom kövein pihenhetünk meg. A gyalogtúra végét a Badacsony bejárásával zárjuk: az észak-keleti oldalon felépített Kisfaludy-kilátóból a Káli-medencét csodálhatjuk meg, míg a hegy dél-nyugati oldalán található Ranolder-kereszt tövéből a Balaton vizébe feledkezhetünk bele.

Szimbolikusan ránézünk a túra során felépített új nézőpontunkkal eddigi életünkre, és új távlatokat nyitunk magunk előtt. A délután során a tréningzáró önismereti rész következik, ezután szabad program, pihenés Badacsonytomajon, ahol az éppen zajló szüreti programokon is részt vehetünk. A közelben számos hangulatos vendéglátóhely kínálatából választhatsz az utolsó vacsora elfogyasztásához.

Önismereti témák: összegzés, bejárt belső ív, új távlatok

Ranolder-kereszt: A keresztet Ranolder János veszprémi püspök állíttatta Badacsony 400 méter magas dél-nyugati peremére 1857 szeptemberében. A püspök nagyon szeretett utazni, a hagyomány szerint egyik ilyen útjáról hazatérve határozta el, hogy a kereszt emlékeztessen minden arra járót: „ilyen szépet csak Isten tud alkotni”. A látvány kárpótol a bazaltlépcsők okozta fáradalmakért, érdemes kitartani. A napot önismereti program és szabad időtöltés, pihenés zárja.

Szállás: Badacsonytomaj, panzió
Ellátás: Reggeli
Túratáv: kb. 13 km


Szolopince.jpgBalaton-felvidéki hangulat (Fotó: Mátrai Sándor)

 

 

8. nap: Pihenés Badacsonytomajon, szabad program, délután hazautazás

Bőséges reggelit a szálláson kapunk, majd Vanda búcsúztatója, táborzárása következik. A nap további része a pihenésé, feltöltődésé, badacsonytomaji szüreti programlehetőségeké. Délután egyénileg indulunk haza.

Ellátás: Reggeli

 Szigliget2.jpgBalaton (Fotó: Mátrai Sándor)

 

* JELENTKEZÉSI INFÓK AZ OLDAL ALJÁN *

 


HASZNOS INFÓKÚTI CÉLUNK

Káli-medence

A festői Káli – régies nevén Kállai – medence a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. A Balaton közelében fekvő, sokszínű vidék, mely 8 millió évvel ezelőtt a Pannon tenger egyik öble volt. Egykor rómaiak éltek itt, a későbbiekben pedig a Kál nemzetség uralma alá tartozott, ahonnan a nevét kapta.
Mediterrán hangulata, hegyei és szőlői, hangulatos nádfedeles házikói méltán vívták ki a „magyar Toszkána” becenevet.

A Káli-medence vulkanikus utóműködés révén jött létre, melynek során a feltörő hévízes források egységes kőhalmazzá formálták a talajt borító homokot. Akkoriban szinte az egész tájat kőtengerek borították, melyek a Pannon-tenger aljzatának maradványai. Ezek túlnyomó részét az évek során kibányászták, de ma is megtalálhatók ingókövek és kőhátak Köveskál, Szentbékkálla, Salföld és Kővágóörs mellett. A Káli-medence igen értékes terület kőzettani és természeti szempontból. A természeti kincsek és a táj hét apró falvának sokszínű bája elbűvölő összképet festenek.

 

Kotenger14.jpgKőtenger (Fotó: Mátrai Sándor)INDULÁS, ÉRKEZÉS

Az utazás kiindulópontja: Balatongyörök. A találkozó pontos helyét és idejét az indulás előtt pár héttel kiküldött dokumentum csomagban és belépőben részletezzük. Az oda- és hazautazás egyénileg történik. Az utazás végpontja: Badacsonytomaj


DOKUMENTUM CSOMAG

Az utazás indulása előtt 10 nappal küldünk neked egy dokumentum csomagot:
Belépő: találkozó pontos helye és ideje, túravezető neve és elérhetősége, megrendelt szolgáltatásaid és a becsatlakozási információkat találod benne.
Program leírás: a részletes útleírás pdf formátumban.


JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Jelentkezés és fizetés
Az utazásra a weboldalunkon keresztül elektronikus úton tudsz jelentkezni. Miután a jelentkezésedet visszaigazoltuk, az utazás előlegét az utazási szerződés szerint köteles vagy megfizetni, ellenkező esetben kénytelenek vagyunk törölni a foglalásod. Az út árának teljes összegét az utazási szerződés szerinti határidőig kell kifizetned, ami jelen esetben a program indulását megelőző 30. nap.

Lemondási és átjelentkezési feltételek
Az induláshoz számított 60 napnál korábbi lemondás vagy átjelentkezés esetén az iroda a szervezési költségekre levon 10 000 Ft költségátalányt.
60-35 nap között: az utazás árának 10%-a
34-23 nap között: az utazás árának 40%-a
22-12 nap között: az utazás árának 70%-a
11 napon belül: az utazás árának 100%-a kerül levonásra.
Amennyiben az utat átruháznád másra, ennek megoldásáért keresd az irodát.


VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

Az online jelentkezés folyamán lehetőséged van sztornó biztosítást kérni. Amennyiben az online jelentkezéskor elfelejtettél valamit rendelni, kérjük írj irodánknak.


HELYSZÍNEN FIZETENDŐ

A programban feltüntetett ellátás-étkezésen felüli további étkezések és italok, programon felüli egyéb belépők, személyes természetű kiadások.


SZÁLLÁS

Szállásaink a Balaton-felvidék településein, minden nap másik helyszínen lesznek apartmanban, vendégházban, panzióban, változatos elhelyezéssel, az önismereti út szelleméhez igazodva.


ELLÁTÁS

Az utazás díja 7 reggelit és 2 vacsorát tartalmaz. Az út során a további étkezéseket lehetőség lesz igényeidhez mérten vendéglőkben elfogyasztani, vagy élelmiszerboltokban vásárolni.

 

Szolos2.jpgBalatonfelvidék (Fotó: Mátrai Sándor)

GYÓGYSZEREK

Amit az útra érdemes hozni: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli, lábpuhító krém. Túravezetőink kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

Kérjük, speciális kondíciódról, gyógyszerigényedről és allergiádról (amennyiben vannak) értesítsd a túravezetődet.


KIZÁRÓ OKOK

Az utazáson való részvétel alapfeltétele a jó egészségi állapot. Komoly szív és érrendszeri problémák, idegrendszeri és mentális zavarok kizáró tényezők. Ha személyes állapotod igényli, konzultálj az orvosoddal.


EGYEDÜL UTAZÓK

Hiszünk benne, hogy az egyedül utazók könnyen találnak társaságot a csapatunkban. Egy-egy ilyen kaland remek alkalom lehet ismerkedésre, új barátságok kialakítására.


KÖLTŐPÉNZ

Mindenki máshogy szeret utazni, másra költi a pénzét. Gondold át a saját utazási szokásaidat az étkezés, italok tekintetében. Amivel mindenképp számolnod kell, az az ellátáson felüli étkezések és egyéb személyes költések.


CSOMAGOLÁS

A legfontosabb aranyszabály, hogy törekedj a könnyű csomagra. Egy 30-40 literes hátizsákot hozz az összes felszerelésednek, ne nagyobbat. Ha tudsz, technikai pólót hozz magaddal, könnyebb, mint a pamut, és gyorsabban szárad, ha beleizzadsz, vagy a szálláson kimoshatod.


MIT HOZZAK MAGAMMAL?

Személyes iratok, dokumentumok, belépő
Készpénz, bankkártya
Elsősegélycsomag, gyógyszerek, ragtapasz
Túraöltözet
Túracipő
Túrahátizsák
Technikai rövidujjú póló, könnyű, gyorsan szárad
Esőkabát
UV szűrős napszemüveg
Sapka nap ellen
Fürdőruha
Füldugó
Gumipapucs
Mosószer kézi mosáshoz


ÉTKEZÉS

Az utazás díja 7 reggelit és 2 vacsorát tartalmaz, az ezen felüli étkezéseket egyénileg fizeti minden résztvevő. Lesz lehetőség enni napközben a gyalogtúra során meglátogatott településeken, illetve a nap folyamán élelmiszerüzletekből beszerezhető étel, ital, gyümölcs, rágcsálni való.


IDŐJÁRÁS

Utazásunk során késő nyári – kora őszi időjárásra kell számítani. Napos, meleg idő, de természetesen eső előfordulhat. Este a hőmérséklet lehet hűvösebb, ezért meleg ruha is legyen nálad. Nap elleni védelemként baseball sapka, kalap, kendő jó, ha van nálad, de esőkabátot is hozz magaddal.


TÚRALEÍRÁS

Az utazásunk során törekszünk a leírás szerinti program pontos követésére, mégis fenntartjuk a lehetőségét a program részbeni változtatásának. Az út során előfordulhatnak előre nem tervezett helyzetek, amik átalakíthatják a tervezett programot. A stílus, ami különlegessé teszi az utazásainkat, a meglátogatott országok és tájak, az időjárás és egyéb környezeti tényezők, illetve a csoport jellege gyakran befolyásolják a programok menetét. Ezen okokból kifolyólag az irodánk az utasainak biztonságát szem előtt tartva felcserélhet, helyettesíthet és végső esetben kihagyhat programokat, cserélhet szállásokat és közlekedési eszközöket. Az útleírás általános információkat fogalmaz meg, de nem tudja garantálni a benne szereplő látnivalók, események és élővilág megtapasztalását, illetve a benne foglalt időkeretek pontos betartását.

Az utazás során gyakran letérünk a klasszikus turistacsapásokról, meglátogatunk a civilizációtól távolabb eső területeket, ezért a program természeténél fogva tartalmazhat előre nem látható változásokat. Az időjárás változékonysága, előre nem várható események vagy biztonsági szempontok előfordulhat, hogy egy-egy program nem teljesíthető. Ilyen esetekben a túravezető megpróbálja átszervezni, átcsoportosítani a programokat, vagy helyettesíteni azokat másokkal. Ezen döntések a túravezető hatáskörébe tartoznak és kötelező érvényűek az utazáson résztvevőkre.

 

Kali-medence.jpg Káli-medence (Fotó: Mátrai Sándor)TÚRAVEZETŐ

Minden utazásunkon a csapatot kíséri egy magyar nyelvű túravezető. Elsődleges célja, hogy a felmerülő problémákból a lehető legkevesebbet észlelj, és a lehető legtöbb élmény érjen az utazásunk alatt. Fontos és hasznos információkkal szolgál a meglátogatott helyekről, ajánlatokat tesz egyéb programokra és látnivalókra, kipróbált éttermekre és vásárlási lehetőségekre hívja fel a figyelmed. A túravezetőink nem klasszikus értelemben vett idegenvezetők, de széleskörű tudással rendelkeznek az utazás alatt érintett országokról, tájegységekről, történelmi, kulturális, vallási és szociális háttérről. Alkalomszerűen igénybe vesszük helyi vezetők segítségét, ahol a speciális tudásuk elengedhetetlen a hely mélyebb megismeréséhez.


VISSZAJELZÉS

Természetesen minden értékelés és kritika fontos a számunkra. Leghasznosabb, ha ezt írásban kapjuk, ezért kérünk, töltsd ki online kérdőívünket az utazás végeztével.
Az aktuálisan felmerülő problémákat jelezheted a túravezetőnek illetve az irodánknak az ügyeleti telefonszámon.


HASZNOS ELÉRHETŐSÉGEK

Irodánk ügyeleti száma: +36 70 426 2092

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA

Szállás: 7 éjszaka szállás apartmanban, vendégházban, panzióban, hostelben

Ellátás: 7 reggeli, 2 vacsora

Önismereti tréning és Túravezetés: Mátrai Vanda, önismereti tréner és a traveller.hu magyar nyelvű túravezetője

Belépők:  Belépő és barlangász által vezetett barlangtúra a Csodabogyós Barlangban

Helyi adók, illetékek: Idegenforgalmi adó


A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA

Választható Extrák: sztornó biztosítás

Helyszínen fizetendő:  Ellátáson felüli egyéb étkezések és italok, személyes természetű kiadások


EGYÉB INFORMÁCIÓK

Indulás: Balatongyörök
Érkezés: Badacsonytomaj


 

 

AZ UTAZÁS SZERVEZŐJE

 

traveller-logo.jpg

 

Traveller.hu Zrt.
1036. Budapest Lajos u. 93-99./D IV./3.
Tel: +36 20 219 0908
E-mail: hello@traveller.hu
Engedélyszám: U-00131758

 

 

JELENTKEZÉS

 

A jelentkezést telefonon vagy e-mailben tudod megtenni:

Tel: +36 20 219 0908

E-mail: hello@traveller.hu

 

Kérlek a honlapjukon tájékozódj az árról és egyéb utazási részletekről IDE kattintva.

Az utazási irodától megkapsz minden teendőt a jelentkezésed után.

 

 

Imádjuk a Káli-medencét,

és nagyon várjuk a gyalogtúrát...

Várunk téged szeretettel! :)

  Mindszentkalla.jpgMindszentkálla (Fotó: Mátrai Sándor)