Lélekvirág elvonulás, női tábor

 

LÉLEKVIRÁG ELVONULÁS

ÖNISMERETI NŐI TÁBOR

A BALATON-FELVIDÉKEN

 

 

Keresed a harmóniát, a belső középpontodat, mert úgy érzed, a környezet nyomása már túl nagy ahhoz, hogy egymagadban kezelni tudd? Vagy csak vágysz néhány napra, ahol pozitív impulzusokat kapsz, feltöltődsz, és közelebb kerülsz a megoldásokhoz?

 

A Lélekvirág elvonulás 4 napja alatt a kundalini jóga és a belső gyermekkel való találkozás csodálatos hatásai ötvöződnek majd egy gyönyörű helyen - Vászoly nevű településen - a Balaton-felvidéken.

 

Csobancrol-kilatas7.jpgBalaton-felvidék (Fotó: Mátrai Sándor)

 

 

De néhány szó arról, hogy...

 

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt? Akkor, ha...

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 

Mit teszünk Vászolyban azért, hogy ez változzon?

 

 

Kapcsolódás a benned élő gyermekkel, "Belső-Gyermekeddel",

 

kisvanda.jpgVanda.jpg azzal a gyermekkel, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt,

 

és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

(A két képen nagy-Vandát és kis-Vandát látod :-)

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, a "Belső-Gyermeked", és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt az elvonuláson meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek...

 

 

 

Kundalini jóga, Hanna Sukhmani Kaur vezetésével

 

Hanna.jpgA kundalini jóga egyszerű jóga technikákból áll, amelyeket életkortól vagy fizikai adottságoktól függetlenül, bárki végezhet. Ám sokkal több mint csak fizikai gyakorlatok rendszere. A kundalini jóga hatékony és gyors út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére.

 

Teljességének, kiegyensúlyozottságának, dinamizmusának köszönhetően nagyon hatékonyan működik.


A kundalini jógától nem fogsz a föld fölött lebegni, tornásszá sem változol. „Mindössze” megfelelő testi-lelki-szellemi rugalmasságot szerzel a mindennapokhoz, és felszámolod az életutadat eltorlaszoló gátakat. Ahol elakadtál, ott megindulsz, felismered, hogy az életet lehet öntudatlanul, vagy tudatosan is élni, és Te a tudatosságot választod. Új energiaforrásokat nyitsz meg magadban, és hozzáférsz kreatív erődhöz. A kundalini jóga önbizalomhoz, nyugalomhoz, harmóniához és belső méltósághoz segít hozzá.

 

 

Hannát tavasszal ismertem meg, amikor kundalini jógára kezdtem járni hozzá. Első pillanattól kezdve, ahogy megláttam a honlapján a mosolyát és tekintetét, tudtam, hogy nekem tanulnom kell tőle... Különleges energiájú tanító, sokat köszönhetek neki, nagyon szeretem.

 

 

Ő maga így ír a honlapján önmagáról:

 

"A Lélekműhely108 életre hívója és életben tartója vagyok immár 8 éve. Rekreációs segítőként, tanítóként és örök tanulóként tapasztalom az életet, és segítem a hozzám fordulókat. 1996-ban ébredt fel bennem a vágy, hogy kilépjek a neveltetésem és a társadalmi elvárások korlátai, keretei közül. Útkeresésem minden állomása, önmagam egyre mélyebb feltérképezése a mozgáson, érintésen, légzésen, alkotáson keresztül vezetett.

Törekszem integráltan ALKALMAZNI mindazt az ismeretanyagot, amit az elmúlt 15 év alatt „begyűjtöttem”. Legutóbb a Kundalini Research Institute /KRI/ nemzetközi kundalini jóga tanárképzésén vettem részt, 2014 májusában diplomáztam.

Jelenlegi életszakaszom főszereplője a kundalini jóga mint komplex, testi-lelki és szellemi megújulást hozó tudomány és művészet. Elköteleződtem, hogy a saját fejlődésem megtapasztalásaiból fakadóan minél több embert segítsek az egészséges, tudatos, szeretetteljes élet felé.
Yogi Bhajan és a kundalini jóga tanításait adom tovább rendszeres jógaórák és elvonulások alkalmával. Évente háromszor vezetek több napos elvonulást a természetbe, változó helyszíneken. Hiszem, hogy a jövő kulcsa, visszatalálni a természethez, a természetességhez  és visszakapcsolódni Földanyához.

A jóga mellett selyemmandala festő workshopokkal, szertartásokkal, valamint Gyógyító Érintéssel várok mindenkit, aki  közelebb szeretne kerülni  Önmagához és egészséges, örömteli, szeretetteljes, kiteljesedett életet szeretne élni."

 

Kali-medence-hangulat.jpgBalaton-felvidéki hangulat (Fotó: Mátrai Sándor)

 


 

"Cselekedj, mikor itt az idő, és megszűnik a nyomás." (Yogi Bhajan)

 


 

 

Mit kapsz ettől a 4 naptól?

 

 

kek.jpg Kundalini jógázni fogunk reggelenként és esténként Hanna értő vezetésével és szeretetével.

 

 

kek.jpg Meg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

kek.jpg Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 

kek.jpg Kapcsolódsz a benned élő gyermeki én-részeddel, hogy elindulj vagy megerősítsd a gyógyulás folyamatát - hogy az első években szerzett sebek, hiányok és blokkok oldódjanak, és te képessé válj saját felszabadult életed élni.

 

 

kek.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

kek.jpg Gyönyörű természetben leszünk a Balaton-felvidék szívében, egy csendes falucskában. Igazi elvonulás lesz, közös főzésekkel, kapcsolódásokkal, elmélyüléssel és felszabadultsággal.

 

 

Az elvonulást nőknek alkottuk meg, magunk között leszünk, a bennünk élő női energiákat fogjuk erősíteni.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért! Várunk szeretettel!

 

Csobanc-vara3.jpgBalaton-felvidék (Fotó: Mátrai Sándor)

 

 


 

 

IDŐPONTOK 2018-ban

 

kek.jpg Még szervezés alatt.

 

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

 

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 3 éjszakára,
 • étkezés, azaz reggeli, ebéd és vacsora,
 • kundalini jóga, reggel és este,
 • az előadások és gyakorlatok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Nemesdombi Vendégház, Vászoly, Petőfi utca 22.
Vászoly település a Balatonfelvidéken található, Balatonudvaritól észak-nyugatra.

 terkep.jpg

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában történik. Budapestről a Déli-pályaudvarról indulnak vonatok Balatonudvarira, onnan telekocsi rendszerben megoldjuk a Vászolyba érkezést azoknak, akik vonattal érkeznek.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány csodás fotó a településről, a házról és a kertről.

 

 falu.jpg

  kishaz.jpg

 

udvar2.jpg

 

szoba1.jpg

 

udvar.jpg

 

Maximum létszám: 9 fő. Kiscsoportban leszünk.

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

a 4 napos Lélekvirág elvonulásra

Vászolyban

 

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Az elvonulás időpontja, amikor jössz
Megjegyzés
,
 

 

 Várunk szeretettel!

Hanna és Vanda

Hanna.jpgMatraiVanda3.jpg