ÖNISMERET A MŰVÉSZETEK
SEGÍTSÉGÉVEL

online önismereti tréning
szánj magadra 7 napon át 30-60 percet

 a cél: stresszkezelés, megoldásfókusz, derű,
a szeretetforrásunkra való ráhangolódás -
a művészetek lélekre ható erejével

A részvételi díj 5.000 Ft, lehet ajándék önmagad számára, vagy szerettednek. Az év vége szóljon odabent a lényegiről... ezt segíti az ünnepek előtti hétre tervezett kurzus. Hiába tiszta a lakás, ha a szívünkben nincs nyugalom és béke... Legyen hát...

 

 

A 7 napos online tréning célja, hogy

piros.jpg a belső erődet megtámogasd a műalkotásokon keresztül megélhető önismeret segítségével,
piros.jpg képes legyél harmóniát teremteni a lelkedben, kezelve a félelmeidet, elakadásaidat,
piros.jpg megoldásfókuszúan tudj helytállni a jelenleg fennálló megterhelő helyzetben önmagad és a szeretteid számára,
piros.jpg erősítsd magadban a derűt,
piros.jpg rá tudj hangolódni a szeretetforrásodra.

piros.jpg A lelki egészség támogatja a testi egészség megőrzését is, és ez napjainkban kiemelten fontos.

 

 2021-dec.jpg

 

Miért a művészetekkel kapcsoljuk össze az önismeretet?

 

A művészetek, a műalkotások olyan rétegekbe hatolnak bennünk, amik hétköznapi szavakkal talán kevéssé megfogalmazhatók. Nagy tanítóink a versek, a filmek, a zeneművek, a festmények, az irodalmi alkotások, a fotográfiák - de ritkán mélyedünk el bennük annyira, hogy érlelő, felemelő, tanító hatásukat megélhetnénk.

Filmek, fotográfiák, versek, novellák, festmények... ihletett alkotások, amik a lelkünkön keresztül tanítanak. A kiválasztott alkotásokon keresztül fedezzük fel még mélyebben önmagunkat - egy olyan formában, ami nagyon élvezetes és felemelő.

 

 

 

 


 

MIT KAPSZ ETTŐL A 7 NAPTÓL?

 

 

piros.jpg A jelenlegi megterhelő helyzetre vonatkoztatva:  könnyebben fogod a félelmeid kezelni, konkrét gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy a stresszt csökkentsd az életedben, hogy lenyugtasd magad, és megoldásfókuszúan tudj jelen lenni önmagad és a szeretteid számára.

piros.jpg Általános értelemben: növekedő önbizalmat, önbecsülést, önismeretet.

 

 

Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra és a céljaidra fordíthasd!

 

 

 

piros.jpg 3 élő videó előadást: önismeret a művészeti alkotások köré fonva

 

Az önismereti előadások 60 percesek lesznek, és ha valaki nem tudja az adott (esti) időpontban megnézni, később is visszanézheti. Az előadások segítenek abban, hogy személyesebb legyen a kapcsolódásunk, és összetettebben, több információt tudjak átadni neked, mintha csak szöveges feladatokkal látnálak el a 7 nap során.

Az előadások során fogom bemutatni nektek az alkotásokat, és eköré fognak csoportosulni a napi önismereti feladatok is. Izgalmas utazás lesz ez a belső világunkban...

 

 

 

piros.jpg Belső-gyermek kapcsolódást, töltődést

 

Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod tölteni őt, és ezzel kezelni a félelmeid, aggodalmaid - ezzel a korábbi tréningen vagy elvonuláson már foglalkoztunk együtt.


Most újabb impulzusokat kapsz, és a tapasztalataid mélyítését tudod megtapasztalni a művészeti alkotások - filmek, versek, novellák, fotográfiák, zene... segítségével. Ezek a lelkünkre hatnak, új mélységeket nyitnak bennünk.

 

 

 

HOGYAN, HOL ZAJLIK MAJD A TRÉNING?

 

Miután befizetted a részvételi díjat, beteszlek az általam létrehozott zárt facebook csoportba. Ebben a csoportban fogok a 7 napon át megosztani hasznos önismereti tartalmakat, együtt végigmegyünk egy folyamaton.

 

 

 

MENNYI IDŐT VESZ MAJD IGÉNYBE TŐLED NAPONTA?

 

Egy-egy napi feladat elvégzése fél órát - órát vesz igénybe, de attól függően, mennyit tudsz vagy szeretnél vele foglalkozni, természetesen ez lehet hosszabb.

A 3 darab élő előadás időtartama előadásonként 60 perc. Ha a megadott esti időpontban nem tudod megnézni, később is bármikor megnézheted ezeket az előadásokat.

 


 

 

IDŐTARTAM

 

2021. december 13 - 19. hétfőtől vasárnapig fogod kapni majd a gyakorlatokat és előadásokat online, a zárt facebook csoportban.

Ha esetleg nem tudod ebben az ütemben csinálni, nem gond: a csoportban később is visszanézheted az előadások videóját, gyakorlatokat.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

5.000 Ft /fő a 7 napos online önismereti tréning díja.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse, még ezekben a nehezebben tervezhető és megélhető időkben is.

 


A részvételi díjban benne vannak:

 

  • a zárt facebook csoportban általam tartott 3 darab 1 órás élő adásban tartott előadás (aki a megadott esti időpontban nem tudja megnézni, később is bármikor megnézheti),
  • a zárt facebook csoportban általam megosztott vagy emailben küldött önismereti gyakorlatok és írásos anyagok.

 

 

A jelentkezés után e-mailben fogod megkapni a részvételi díj utalási részleteit, és amit megérkezett az összeg, beteszlek a zárt facebook csoportba.

 


 

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt a csoportban találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

a 7 napos online önismereti kurzusra


A jelentkezés után automatikusan visszaigazoló levelet kapsz a további részletekkel.

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Adószámod, ha céges számlát kérsz (ezesetben kötelező)
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

 

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...