Álomból valóság Nők Lapja Psziche Tábor

 

* * *

 

A Nők Lapja Psziché Akadémia

Mátrai Vanda önismereti trénerrel

az Olvasói számára bemutatja:

 

ÁLOMBÓL VALÓSÁG

ÖNISMERETI TÁBOR

4 nap Zebegényben

 

 

Keresed a megújulást, szeretnél rendet tenni egy zavaros élethelyzetedben, visszaállítanád a harmóniát magadban,

vagy csak vágysz néhány napra, ahol pozitív impulzusokat kapsz, feltöltődsz, és közelebb kerülsz a megoldásokhoz?

 

 

Csodálatos négy napot állítottam össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. Zebegény a szívem csücske, és van egy olyan érzésem, hogy te is imádni fogod ezt a helyet. :)

 

zebegeny2.jpg

 

De néhány szó arról, hogy...

 

 

Mikor ajánljuk neked ezt az élményt tavasszal, a megújulás évszakában? Akkor, ha...

 

 

 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

zebegeny4.jpg

 

 

 

Mit teszünk Zebegényben azért, hogy ez változzon?

 

 

A táborban végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti tábor - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

A tábor része lesz a harmadik napon a családállítás, ami lehetőséget nyújt abban, hogy a családi mintázatokat, amelyek nem szolgálják a boldogságodat, old magadban. Családállító vezetőnk Dakos Andrea lesz, aki elhozza hangtálait is, és a családállítás után csodálatos hangtálterápiában részesít bennünket.

 

 zebegeny7.jpg

 


 

Mit kapsz ettől a 4 naptól?

 

 

zold-negyzet.jpgSzembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

zold-negyzet.jpgMeg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz? Meg fogod tapasztalni: amitől félsz, Nem Létezik.

 

 

zold-negyzet.jpgTudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 

zold-negyzet.jpg Benned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz. Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek...

 

zold-negyzet.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

zold-negyzet.jpghangtal2.jpgCSALÁDÁLLÍTÁST  A harmadik napon családállítás zajlik majd, ami lehetőséget nyújt abban, hogy a családi mintázatokat, amelyek nem szolgálják a boldogságodat, old magadban. Családállító vezetőnk Dakos Andrea lesz.

 

 

zold-negyzet.jpg HANGTÁL TERÁPIÁT Részed lesz egy fantasztikus hangtálterápiában, ami a tibeti hangtálak rezgésével harmonizálja majd tested-lelked.

 

 

 

 

zold-negyzet.jpg FRISS ENERGIÁKAT A SZABADBAN Fogunk jókat sétálni a környéken, szép erdei utak vannak arrafelé :) A természet éledezni fog májusban, már zöld lesz minden körülöttünk...

 

 zebegeny6.jpg

 

Ezt a folyamatot fogjuk végigvinni a szemináriumon, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlatokra, amikor ezt a tréniget összeállítottam: hiszem és vallom, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 


 

 

AJÁNDÉKOK!

 


Ha eljössz a táborba,

 

zold-negyzet.jpgdíjmentesen vehetsz részt 2 önismereti műhelymunka esten(értéke: 6.000 Ft),


zold-negyzet.jpgmegkapod Vanda Belső-Gyermek meditációját letölthető formában,


zold-negyzet.jpgés egy 2 órás tréning hanganyagot, amivel felidézheted a táborban megélt folyamat fontos részeit, méghozzá a szabadban!

 

 


 

 

IDŐPONT 2016-ban

 

2016. május 26 - 29.
Csütörtök 13 órától vasárnap 15 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

 

59.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja.

 

 

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY

 

Ha gyorsan döntesz, hogy biztosítsd a helyed a táborban (16 férőhelyes az apartman, ennyi a maximum létszám) akkor a kedvezményes részvételi díj csak a Nők Lapja Psziche olvasók számára: 49.000 Ft, amennyiben 2016. április 29-ig elutalod a díjat. Ez 10.000 Ft megtakarítást jelent.

 

 

PÁROS KEDVEZMÉNY

 

Ha pároddal, családtagoddal jönnél, a Nők Lapja Psziche olvasók számára a részvételi díj: 45.000 Ft /fő, amennyiben 2016. április 29-ig elutaljátok mindkét főre a díjat.

 

 

A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 3 éjszakára,
 • félpanziós étkezés, azaz reggeli és vacsora,
 • családállítás (Hellinger-terápia más néven),
 • csoportos hangtálterápia,
 • az előadások és gyakorlatok,
 • a tábort követően díjmentesen vehetsz részt két önismereti műhelymunka estémen, amit havonta tartok,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában,
 • és egy 2 órás tréning hanganyagot, amivel felidézheted a táborban megélt folyamat fontos részeit, méghozzá a szabadban!

 

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Holiday Apartmanház, Zebegény, Rózsa u. 13.
Zebegény a Dunakanyarban található festői település, Budapesttől 1 - 1,5 óra vonattal vagy autóval.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Budapestről a Nyugati-pályaudvarról nagyjából óránként indulnak vonatok, a menetidő kb. 1 óra.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogom elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány fantasztikus fotó a kertről, a kilátásról és az apartman belsejéről. (Nem, nem illusztráció a kép, a kilátás tényleg ilyen pazar az apartmanból a Dunára... ;)

 

kilatas1.jpg kert.jpg
kilatas2.jpg kilatas3.jpg
apartman1.jpg egyikszoba.jpg

 

 

Maximum létszám: 16 fő.

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 


 

Jelentkezés

a 4 napos önismereti táborba

Zebegénybe

ha nem működik az űrlap, kérlek írj emailt ide:

info@matraivanda.hu hogy jönnél, és én elküldöm a részleteket

 

 

Nők Lapja Psziche Tábor jelentkezés
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Megjegyzés
.

 

Gratulálunk, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...