NŐI ÖNISMERETI ELVONULÁS
személyre szabott
kronobiológiai elemzéssel egybekötve

 

Szentbékkálla
Balaton-felvidék

 

biztonság: ha a covid helyzet miatt nem lehet megtartani az elvonulást, visszafizetem a díjat, vagy jöhetsz későbbi táboromba

 

 

Keresed a megújulást, szeretnél rendet tenni egy zavaros élethelyzetedben, visszaállítanád a harmóniát magadban,

vagy csak vágysz néhány napra, ahol pozitív impulzusokat kapsz, feltöltődsz, és közelebb kerülsz a megoldásokhoz?

 

 

Csodálatos négy napot állítottam össze neked, hogy élményalapú önismereti "utazáson" vehess részt egy fantasztikus helyen. Imádom Szentbékkállát, és van egy olyan érzésem, hogy te is hamar megszereted. :)

 

09.jpg

 Szentbékkállán a szállásunk

 

De néhány szó arról, hogy...

 

Mikor ajánlom neked ezt az élményt? Akkor, ha...

 

 

 • ha nyitott vagy új módszerekre, amikkel megismerheted önmagad,
 • vannak álmaid, de a megvalósításukhoz kevésnek érzed magad;
 • nem érzed hatékonynak azt, ahogy az életed éled,
 • nem szereted a munkád, de fogalmad nincs, merre indulj;
 • párkapcsolatod nincs, vagy amiben élsz, azt nem a boldogság jellemzi;
 • érzelmi kilengésektől szenvedsz, és utólag azt érzed, túlzás, ahogy egy helyzetre reagáltál;
 • sok önfejlesztő könyvet olvastál, tréninget megjártál, és azt érzed, elméletben jó vagy, de az életed nem változott;
 • össze vagy zavarodva, és nem érted, miért kuszálódott össze körülötted az élet;
 • belekezdesz dolgokba, de a cél előtt valahogy elromlanak a dolgok;
 • és főképp: a jelen helyzeteden VÁLTOZTATNI AKARSZ.

 

 

 

Mi zajlik a mélyben, ami miatt nem úgy éled az életed, ahogy szeretnéd?

 

 

Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudattalanunk tartalmazza azokat a rögzült programokat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat. Ezeket legtöbbször gyerekkorunkban táplálták belénk.

 

Sokszor úgy érezzük, valamilyen láthatatlan negatív erő irányítja az életünket: „nem akartam bántani, még is megtettem, nem tudom mi történt velem” vagy "annyiszor megfogadtam már, hogy változtatok, mégsem vagyok rá képes". Az élet történéseire adott válaszreakcióinkat az esetek többségében ezek a programok irányítják.

 

Folyton ugyanazokat a hibákat követjük el, vagy nem merünk dolgokat megtenni félelmeink, traumáink miatt. Így lehetséges az, hogy mindig ugyanazok a dolgok történnek velünk, olyan mintha egy „negatív ismétlődő minta” alapján zajlana az életünk.

 

 01.jpg

  Szentbékkállán a templomdombon...

 

 

 

Mit teszünk Szentbékkállán azért, hogy ez változzon?

 

 

Az elvonuláson végigmegyünk egy folyamaton, amin keresztül jobban meg fogod érteni a belső működésed, és erőt kapsz hozzá, hogy belső forrásodból kezdhess el működni: fokozatosan helyre tedd magadban az életed, elengedd a fájdalomhoz való ragszkodásod, és nyiss a pozitív megélések, megoldások, megélések felé.

 

Az önbecsülésed, önszereteted fogod növelni ezen az elvonuláson, ami szükséges ahhoz, hogy saját életed éld, ne másokéba illeszkedj.

 

Élmény és megtapasztalás alapú önismereti elvonulás - fókuszban saját érzéseiddel. Nem előadásokat fogsz hallgatni és jegyzetelni, hanem a gyakorlatok segítségével tapasztalásokat szerzel, átéled az érzéseid, és ez fog előrébb vinni téged.

 

 

 04.jpg

 Szentbékkállán a szállásunk kertje...

 


 

Mit kapsz ettől a 4 naptól?

 

 

turkiz.jpg Szembenézel a jelen helyzeteddel. Nem várhatsz változást úgy, hogy nem nézel szembe azzal, ami van. Az önmagunkkal való őszinteség az első lépés ahhoz, hogy a helyzetet megoldjuk.

 

 

 

NÉZŐPONTVÁLTÁST, NÖVEKEDŐ ÖNBECSÜLÉST
ÖNISMERETI FEJLŐDÉST

 

 

turkiz.jpg Meg fogod érteni a félelmeidet: hol gyökereznek, hogyan rögzültek beléd, és főképp: milyen céllal? Hogyan lehet felhasználni őket arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz?

 

 

turkiz.jpg Tudni fogod, hogyan találd meg a belső nyugalmi középpontodat ahhoz, hogy a külső környezeti hatások ne húzzanak le, ne vigyék el az energiádat, hogy azt a megoldásokra, a céljaidra, az álmaid megvalósítására fordíthasd!

 

 

 

BELSŐ-GYERMEK KAPCSOLÓDÁST, TÖLTŐDÉST

 

turkiz.jpg Vanda.jpgkisvanda.jpgBenned is ott él a kisgyermek, aki valaha voltál, akit mindenféle hatások értek, aki nem kapta meg, vagy csak részben azt, amire szüksége volt, és ezért most a felnőtt létedben létrehozza azt, amit magadon jelenleg tapasztalsz.

 

Hogy hogyan zajlik ez, mi az értelme, és hogyan tudod meggyógyítani őt, és ezzel elkezdeni valóban felnőtt életed - azt a tréningen meg fogod tapasztalni. Elkezded valóban szeretni önmagad - és ez a kulcsa mindennek... 

 

turkiz.jpg Megfogalmazható úgy is, hogy azért nem tudsz az álmaid felé haladni, és azért vagy összezavarodva, mert harcban állsz a Jelen Pillanattal. Amíg ez az állapot fennáll, addig az energiád nagy része erre a harcra - haragra, szomorúságra, stresszre... - fog elmenni, nem pedig a megoldás keresésre, és a célkitűzésekre. Erre is kapni fogsz a táborban egy szemléletváltási lehetőséget.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT
KRONOBIOLÓGIAI ELEMZÉST


 turkiz.jpg KRONOBIOLÓGIAI ELEMZÉS Egyik napon eljön hozzánk Fábián Bori, aki kronobiológiai elemzéssel foglalkozik. Borival tavaly kapcsolódtunk először, részt vett az online belső-gyermek tréninghetemen, majd idén rámírt, és szülinapomra felajánlott egy kronobiológiai elemzést.

 

Semmit nem tudtam a kronobiológiáról, de nyitott vagyok az új önismereti eszközökre, így hálásan elfogadtam a kedves felajánlást. A kérésének megfelelően megadtam a születési dátumom, és kb. egy héttel később leültünk beszélgetni. Nagyon-nagyon meglepett az, ahogy a módszer feltárta az erősségeim, lehetőségeim, és azokat a pontokat, ahol érdemes odafigyelnem, hogyan gazdálkodok az erőforrásaimmal.

 

Én egy lelkesedő ember vagyok, és már akkor megfogalmazódott bennem, hogy a következő évben szeretnék egy olyan elvonulást, ahol mások is megtapasztalhatják ezt a különleges rálátást saját magukra. Így született meg ez az elvonulás. :-)

 

FabianBori.jpg Így ír magáról és a kronobiológiáról:

 

"Fábián Bori vagyok. Lélekkel és energiákkal foglalkozom. Minden a kronobiológiával kezdődött, aminek a megismerésével megváltoztak a kapcsolataim. Azóta segítek családokat, hogy ők is minél könnyedebben tudjanak együtt élni.

 

Az anyává válásom után a multis létből egy nagy kanyarral megérkeztem végre az életembe és azokkal az eszközökkel amik nekem is elképesztően sokat segítettek az utamon már másoknak segítek jobban lenni.

 

A Kronobiológia Pszichogenetika egy gyors önismereti módszer, ami egyszerre racionális és spirituális is. Az ember és a Föld kapcsolatát vizsgálva Dr. Arthur Zsaskov orosz professzor olyan összefüggésekre jött rá, amelyek teljesen más megvilágításba helyezték az emberismeretet. Bejött egy új fogalom, ami a 'terhelhetőség'.

 

A legnagyobb hatást az emberre a Föld energetikája adja, a megszületni vágyó gyermek pont annyi energiával tud feltöltődni fizikailag, érzelmileg, szellemileg, mint amilyen energiaszinten van aznap a Föld. Ezekre az egyéni adottságokra nézünk rá a Kronobiológia segítségével. Ami által megtudhatjuk kinek milyen terhelhetőségei avagy érzékenységei vannak. Akkor vagyunk a legkiegyensúlyozottabbak ha ezek szerint a terhelhetőségeink szerint éljük az életünket."

 

 

Ha hallottál már erről a módszerről, és szeretnéd megtapasztalni, vagy még nem hallottál róla, de érdeklődő és nyitott vagy, akkor Bori az elvonulásra elkészíti neked a saját, tehát személyre szabott kronobiológiai elemzésedet, és az elvonuláson személyre szabottan elmondja neked, hogyan érdemes használnod a rád vonatkozó információkat. Ehhez a születési dátumod meg kell adnod jelentkezéskor.

 

 

 

A SZENTBÉKKÁLLAI KŐTENGERBEN MEDITÁCIÓT

 

 

turkiz.jpg KŐTENGER: a hatalmas kőtömbökkel borított, ligetes erdőben fekvő terület a Balaton-felvidék egyik legfontosabb geológiai kincse. Igazi élmény a látványos sziklaalakzatok közti séta.

 

Kotenger6.jpg
Kőtenger, Szentbékkálla. Fotó: Mátrai Sándor

 

Az itt fekvő sziklák a Pannon-tengerben lerakódott homokból képződtek, melyet idővel a feltörő kovasavas oldatok átjártak, összecementáltak. A létrejött, szilícium-dioxid tartalmú, nagyon kemény kőzetekből az évmilliók alatt az erózió szép lassan eltüntette a puhább részeket, így jöttek létre a ma is látható, változatos formák.

A Kőtenger központi helyén egy kisebb ház nagyságú, gigászi ingókő magasodik, az ún. Kelemen-kő, legfelső, közel 10 tonnás kőpadja csak három ponton támaszkodik az alatta fekvő tömbre. Néhány ember súlya már képes kibillenteni egyensúlyából, és pár centiméternyit elmozdítani.

 

Kotenger13.jpg
Kőtenger, Szentbékkálla. Fotó: Mátrai Sándor

 

A Kőtengerhez való séta átlagos erőnléttel teljesíthető, különleges felkészültséget nem igényel.

 

 

Egy teljes folyamatot fogunk végigvinni az elvonuláson, és meg fogod élni a másik nézőpont erejét: milyen az, amikor az erődet arra használod, amire kaptad: az életed felvirágoztatására, az álmaid megvalósítására.

 

Nagy hangsúlyt fektettem a gyakorlatokra, amikor ezt az elvonulást összeállítottam: hiszem és vallom, hogy bár szükséges, hogy az elménkkel megértsük a bennünk zajló folyamatokat, de ahhoz, hogy el tudjunk kezdeni másképpen működni, fel tudjuk oldani a gyerekkorban belénk rögzült sémákat, programokat, ahhoz meg kell tapasztalni - a szívben kell megélni a változás lépéseit.

 

 

 

 Kotenger9.jpg

 Kőtenger, Szentbékkálla. Fotó: Mátrai Sándor

 

Ne csak várd - TEGYÉL A BOLDOGSÁGODÉRT, a boldog, kiteljesedett életért!

 

 

 


 

 

IDŐPONT

 

2022. április 7 - 10. (3 éj, 4 nap)

Csütörtök 13 órától vasárnap kb. 14 óráig leszünk együtt.

 


 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

EARLY BIRD !


69.000 Ft /fő a 4 napos teljes tábor díja, ha 2022. február 5-ig befizeted a részvételi díjat.

NORMÁL díj: 79.000 Ft /fő a 4 napos teljes tábor díja, ha 2022. február 5. után fizeted be a részvételi díjat.

 


A részvételi díjban benne vannak:

 

 • a szállás 3 éjszakára,
 • 3 főétkezés (melegétel)
 • az önismereti előadások és gyakorlatok, tehát a tréning,
 • minden résztvevőnek személyre szabott kronobiológiai elemzés és tanácsadás, és a módszerről összefoglaló előadás,
 • vezetett meditáció a szentbékkállai Kőtengernél,
 • megkapod tőlem a Belső-Gyermek meditációmat letölthető formában.

 


A részvételi díjban NINCS benne:

 

reggeli és vacsora, és az oda- illetve visszautazás költsége. A szálláson van jól felszerelt konyha hűtővel, a településen kisbolt és étterem is.

 

A részvételi díjat nem áll módomban visszafizetni, ha mégsem tudsz jönni saját okokból. Ha a covid helyzet miatt az elvonulást nem lehet megtartani, akkor a befizetett díj későbbi elvonulásra felhasználható, akár átruházható, vagy személyes konzultációk kérhetők érte, végső soron, ha mindezek nem megfelelőek számodra, visszautalom a befizetett díjat.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Telekocsit szervezek az ugyanonnan indulók közt.

 

Ha vonattal tervezel jönni: Révfülöpig kell jönni vonattal, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel.

 


ÉTKEZÉS  Az elvonulás díja tartalmaz 3 főétkezést (első nap vacsora, második és harmadik nap ebéd) a többi étkezés egyénileg történik. A településen található bolt, ennek segítségével könnyen megoldható. A szálláson van hűtő és konyha is, lehet hozott ételt melegíteni, tárolni, elfogyasztani.

 

FONTOS: Jelentkezésed akkor érvényes, amikor kifizetted a teljes részvételi díjat.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

 


 

 

 

A TÁBOR HELYSZÍNE

 

Sárvári Vendégház, Szentbékkálla, Dózsa György u. 23, 8281.
A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk.

Szentbékkálla a Balaton-felvidéken található festői település. Ha vonattal tervezel jönni: Révfülöpig kell jönni vonattal, onnan telekocsi rendszerben együtt megyünk az elvonulás helyszínére az autóval érkezőkkel.

 

Odajutás: egyénileg és önköltséges formában. Telekocsit szervezek az ugyanonnan indulók közt.

 

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogom elküldeni.

 

Itt leszünk, néhány fotó a faluról, a környező vidékről és a házikóról, ahol leszünk.

 

03.jpg

 

Csobancrol-kilatas6.jpg Kotenger10.jpg
Kotenger14.jpg Kotenger2.jpg
Kotenger7.jpg Kali-medence.jpg
Kotenger11.jpg Szentbekkalla.jpg
05.jpg 08.jpg
02.jpg 04.jpg

 

Ha azt érzed, itt a helyed: NE HALOGASS, GYERE! Nem véletlen, hogy kikkel fogsz majd itt találkozni - az életutad következő szakaszához fontos emberekkel.

 

"Az ember nem csak azért felelős, amit tesz, hanem azért is, amit nem tesz meg."
(Prótagorasz)

 

 

 

 


 

Felnőttképző Nyilvántartási szám: B/2020/001712  


Jelentkezés

a 4 napos önismereti elvonulásra

Szentbékkállán

A jelentkezés után automatikusan levelet kapsz a további részletekkel (mit hozz, hová utald a részvételi díjat, stb.)

Ha nem kapod meg a levelet valami miatt, kérlek ellenőrizd a SPAM mappád, ha ott sincs, írj mindenképp az info (kukac) matraivanda.hu email címre.

 

 

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Címed a számla kiállításához
Adószámod, ha céges számlát kérsz (ezesetben kötelező)
Születési dátumod a kronobiológiai elemzéshez (év-hó-nap)
Megjegyzés
Adatkezelési tájékoztató

Gratulálok, jó döntést hoztál!

Önmagunk megismerése, belső nyugalmi központunk megtalálása egy folyamat, amely bár nem könnyű, de szép Utazás, maga az Élet...