Vélemények a tréningekről

A tréning egyik hatása...

A tréning egyik hatása számomra az volt, hogy az addig megszokott helyett új nézőpontból is tudok tekinteni a velem történő eseményekre, és ezáltal sok esetben a korábbinál jobb, hatékonyabb megoldásokat találok a felmerülő problémákra mind a munkámban, mind a magánéletemben. A másik fontos eredmény, hogy míg korábban nagy kihívást jelentett számomra, hogy türelmesen és elfogadóan kezeljem az emberi kapcsolataimban felmerülő konfliktusokat, most már megértőbben tudok viselkedni, mert Vanda programjának hatására megismertem a háttérben zajló folyamatokat, és így sokkal higgadtabban veszem az efféle akadályokat.

Vanda személyisége és pozitív kisugárzása hozzájárul a nyitott és befogadó légkör megteremtéséhez, ráadásul mivel programjai egyedi, formabontó környezetben és megoldásokkal zajlanak, a legkevésbé sem tankönyvszagúan, így igazán különleges és sokáig emlékezetes élményt nyújtanak. Köszönöm, hogy részt vehettem; mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne többet tudni önmaga mozgatórugóiról, és az ebben r  lő lehetőségek minél jobb kihasználásáról. (Kovács Barbara)

 

Hálás szívvel gondolok...

"Hálás szívvel gondolok első találkozásunkra, a Normafánál együtt töltött felejthetetlen napra. Mély empátia, figyelem, tapintat, szeretet és határozottság áradt Belőled, olyan érzés volt, mintha nagyon régóta ismertük volna egymást. Különleges érzékkel, meglepő ötletességgel vezetett tréningjeid új látásmódot ébresztettek Bennem." (Varga Lilla)

 

Ahogy visszaidézem...

Ahogy visszaidézem a Városi Camino-s élményeimet jó érzés tölt el és mosoly ül az arcomra. Imádtam azt a napot. Nem tudtam mi fog velem történni, de éreztem, hogy ez csak jó lehet. Bóklásztam a városban, megcsináltam a feladatokat, magamra figyeltem és a végén átbeszéltük. Rájöttem, hogy nagyon-nagyon fontos az elfogadás, mert csak így tud igazán szeretni az ember. Ezt sikerült megtapasztalnom a közvetlen családi kapcsolataimban is. Szép, érdekes és tanulságos nap volt. Köszönöm a lehetőséget. :) (Pozsár Orsolya)