Ahogy visszaidézem...

Ahogy visszaidézem a Városi Camino-s élményeimet jó érzés tölt el és mosoly ül az arcomra. Imádtam azt a napot. Nem tudtam mi fog velem történni, de éreztem, hogy ez csak jó lehet. Bóklásztam a városban, megcsináltam a feladatokat, magamra figyeltem és a végén átbeszéltük. Rájöttem, hogy nagyon-nagyon fontos az elfogadás, mert csak így tud igazán szeretni az ember. Ezt sikerült megtapasztalnom a közvetlen családi kapcsolataimban is. Szép, érdekes és tanulságos nap volt. Köszönöm a lehetőséget. :) (Pozsár Orsolya)

Vanda tréningje teljesen felforgatta az életemet. Olyan egyszerű, és mégis hatékony módszert mutatott nekem, ami végig ott hevert az orrom előtt, csak sosem vettem észre - Ő nyitotta ki a szemem, hogy használjam, alkalmazzam bátran.

 

Ezt a lányt öröm figyelni, hallgatni: stílusa, kedvessége magával ragad. Mindezt mesés környezetben teszi, ami egy új dimenzióba repítette a tréning minden résztvevőjét. Ahogy sétáltunk az erdőben, az idő is velünk ballagott. A kiindulási helytől távolodva visszarévedtem a múltba, s addig kutattam, míg Vanda segítségével rá nem leltem azokra a problémákra, fájó pontokra, amik valahol, mélyen bennem rejtőztek.

 

Olyanok ezek, mint a tüske: amikor belefúródik a bőrünkbe, néha előfordul, hogy hiába húzzuk ki, mert a hegye bizony néha bennünk marad. S ahogy telik az idő, már rég elmúlt a seb emléke is, de valahol érezzük, hogy fáj az érintése... és nem tudunk mit kezdeni vele.

Vanda tréningre ebben segít: rámutat ezekre a tüskékre, s megtanítja, hogyan kell kihúznod őket. Én fantasztikus érzésként éltem meg. Azóta, mintha kicseréltek volna: más szemmel nézem a világot.


Szabó Eszter